Juoksukoulu Nurmijärvi

Juoksukoulu2_kansi2

”On ollu kyllä hyvä, tarpeellinen ja tehokas kurssi juoksuun. Parasta rento meininki ja suorat kommentit juoksun parantamisesta. Ja tietysti positiiviset palautteet  sitä tunsi ittensä jopa kykeneväksi juoksijaksi”

JUOKSUKOULU NURMIJÄRVI

Tervetuloa mukaan UniFitin juoksijoihin! Suositut Juoksukoulukurssimme tulevat nyt Nurmijärvelle!

Haluamme opettaa sinut juoksemaan tehokkaasti ja turvallisesti, löytäen samalla juoksun hurmoksen sekä saavuttaen tavoitteesi. Emme halua, että maksat turhasta, joten valmennus tehdään täysin sinun ehdoillasi. Jokainen valmennus räätälöidään juuri sinun tarpeillesi sopivaksi. Emme myy valmisratkaisuja, vaan juoksijat otetaan huomioon yksilönä.

Meillä on sinulle keväälle 2019 aivan uusia kursseja tarjolla, tsekkaa ne alapuolelta. Olemme saaneet rinkiimme huippujuoksija Suvi Selveniuksen, joka tulee vastaamaan kesän kursseista. Katso lisätietoja Suvista tästä linkistä.

Ilmoittautua mukaan voit tämän lomakkeen kautta sekä sähköpostitse Tuomakselle (tuomas.laakkonen@unifit.fi)

”Mahtava kurssi, kannustava ope ja ihanat juoksukaverit”

TEKNIIKKAKURSSI, 2 KRT KLAUKKALA

Kurssi pidetään ti 11.6 & pe 14.6 klo 17:30 alkaen Klaukkalan urheilukentällä (Kuntotie 3, 01800 Nurmijärvi)

Kahden kerran intensiivikurssi paremman juoksutekniikan löytämiseksi. Kurssilla perehdytään yleisimpien tekniikkavirheiden syihin ja opetellaan liikkeitä niiden korjaamiseksi. Kurssi on hyvä startti aloittaa juoksun harrastaminen ja löytää oma luontainen tyyli juosta!

Kurssin lopuksi saat muistiinpanot opetelluista asioista sekä vinkit harrastuksen aloittamiseen.

Kurssi kustantaa sinulle vain 74€! Tässä vielä lisää yksityiskohtia:

  • Juoksuharjoittelun tekniikkakurssimme sisältää kaksi ohjattua tuntia, kestoltaan noin 60-90 minuuttia per kerta.
  • Ohjaajanasi kurssilla toimii Suvi Selvenius
  • Kurssille otetaan mukaan 10 ensimmäistä ilmoittautujaa, ole siis nopea.
  • Kurssin hinta on 74€ Maksutapana ensisijaisesti on laskutus, mutta otamme vastaan myös useita liikunta- ja hyvinvointiseteleitä ja niiden verkkomaksuja.
  • Ilmoittautuminen tästä linkistä: ILMOITTAUDU NYT

 

TEKNIIKKAKURSSI, 2 KRT PARKKIMÄKI (NURMIJÄRVEN KIRKONKYLÄ)

Kurssi pidetään ma 10.6 & to 13.6 klo 17:30 alkaen Kirkonkylän urheilukentällä (Urheilutie, 01900 Nurmijärvi)

Kahden kerran intensiivikurssi paremman juoksutekniikan löytämiseksi. Kurssilla perehdytään sulavan, helpon ja tehokkaan juoksutekniikan perusteisiin sekä opetellaan juoksemista tukevia harjoitteita. Kurssilta saat takuulla käytännöllisiä vinkkejä ja tärppejä olet sitten vasta-alkaja tai jo enemmän polkuja kulutellut juoksija. Kurssin lopuksi saat muistiinpanot opetelluista asioista sekä vinkit jatkoa ajatellen

Kurssi kustantaa sinulle vain 74€! Kurssille otetaan mukaan 10 ensimmäistä, josta yhdelle arvotaan 25% alennus! Tässä vielä lisätietoja:

  • Juoksuharjoittelun tekniikkakurssimme sisältää kaksi ohjattua tuntia, kestoltaan noin 60-90 minuuttia per kerta.
  • Ohjaajanasi kurssilla toimii Suvi Selvenius
  • Kurssille otetaan mukaan 10 ensimmäistä ilmoittautunutta, ole siis nopea.
  • Kurssin hinta on 74€ Maksutapana ensisijaisesti on laskutus, mutta otamme vastaan myös useita liikunta- ja hyvinvointiseteleitä ja niiden verkkomaksuja.
  • Ilmoittautuminen tästä linkistä: ILMOITTAUDU NYT

 

JUURI SINULLE TAI PORUKALLESI KUSTOMOITU KURSSI

Onko sinulla tavoitteita juoksun suhteen? Haluatko aloittaa juoksun, tai pinkaista pidempiä matkoja, kuten 10 km, puolimaratonin tai jopa maratonin? Ota yhteyttä ja luodaa juuri sinulle tai teille sopiva valmennuspaketti. Yhteyden saat sähköpostitse osoitteeseen tuomas.laakkonen@unifit.fi!

 

[HALUAISITKO SITTENKIN YKSILÖLLISTÄ VALMENNUSTA JUOKSEMISEESI? TARKASTA MYÖS JUOKSUVALMENNUKSEMME, JOSSA VOIT VALITA PERUSPAKETTIEN LISÄKSI MYÖS TÄYSIN HENKILÖKOHTAISEN JUOKSUVALMENNUKSEN. TREENATAAN SIELLÄ MISSÄ SINULLE SOPII, MILLOIN SINULLE SOPII!]

 

Löydä valopylvääsi

Elämäntapamuutos onnistuu paremmin pienemmän vastuksen reittien kautta. Käytä hyödyksesi valopylväitä, jotta pääset tehokkaasti alkuun. Näin se tapahtuu.

Kesytä Elefanttisi – Toiminnanohjaus ja liikunta

Toiminnanohjaus on elämäntapojesi ja motivaatiosi moottori. Sieltä saat tavoitteenmukaisen toimintasi ja fiksut valintasi. Liikunta voi olla tehokas keino tämän systeemin kehittämiseen. Mutta kaikki liikunta ei aivan toimi samalla tavalla.

Huumaavaa liikunta – Juoksijan hurmos

Mielekäs liikunta saa meidät liikkumaan enemmän. Hyvän fiiliksen hakeminen treenaamisesta on erittäin tärkeää. Meillä on onneksi useita sisään rakennettuja järjestelmiä tukemassa tätä tavoitetta. Yksi niistä on juoksijan hurmos.

1 Sääntö elämääsi sopivaan muutokseen

Milloin päiväsi tulisi alkaa? Vasta kun saat sen valmiiksi. Elämääsi sopiva muutos syntyy joustavuuden ja keinovoiman avulla. Artikkelimme käy läpi tämän yksinkertaisen lähestymistavan elämäntapamuutoksiin. Kokeile tätä vaikka heti!

5 Erilaista kysymystä uuden vuoden lupauksiin

Uusi vuosi on lupauksia täynnä. Kuitenkin jopa 80-90% lupaajista lopettaa ennen aikojaan. Emme muutoksen alla usein rakenna tarpeeksi pitävää mallia toiminnalle. Kysy itseltäsi nämä 5 kysymystä jotta onnistut!

Elämäntapamuutoksen 3 sääntöä

Kaikki toimii kyllä hetken. Mutta mitä sitten kun dieetti tai treeniohjelma loppuu? Tutkimuksien mukaan jopa 80-90% ihmisistä palaa takaisin vanhoihin tapoihinsa vuoden tai parin sisällä. Elämäntapamuutos pitää rakentaa aivan toisin. Päivän artikkelimme käsittelee kolme tärkeintä sääntöä.

2 työkalua parempiin valintoihin

Tahdonvoima ei todellisuudessa aja valintojasi. Asia on paljon monimutkaisempi, mutta niihin vaikuttaminen ei ole. Ota ohjat käsiisi ja hyödynnä liikunta- ja tietoisuusharjoittelun tuomat hyödyt parempiin valintoihin

Tahdonvoima on harhaa

Aika, jolloin tahdonvoiman puute oli syypää ylipainoon, addiktioon ja epäaktiivisuuteen on ohi. Olemme pahasti ymmärtäneet tahdonvoiman idean. Kyseessä ei ole mikään myyttinen energianlähde joka ohjaa valintojamme. Näin asia on todellisuudessa…