Voimaa Juoksemiseen Rovaniemi

Voimaharjoittelun tulisi olla osa jokaisen juoksijan treenirutiinia. Tavoitteenamme valmennuksessa on tuoda sinulle nykytietoon pohjautuvat keinot kevyen ja tehokkaan juoksemisen kehittämiseen sekä yleisten urheiluvammojen ehkäisemiseen.

Valmennuksemme kautta saat kattavan ymmärryksen siitä, miten juoksijan kannattaisi salilla treenata, oli tasosi mikä hyvänsä.

Kyykkykuva

Voimaharjoittelun kautta askeleestasi tulee kevyt, nopea ja helppo, niin kuin sen kuuluukin olla.

Oikeanlainen kuntosaliharjoittelu pystyy kehittämään sinua nopeammaksi, kestävämmäksi sekä tehokkaammaksi juoksijaksi. Käytät siis vähemmän energiaa ja pääset pidemmälle. Voimistamalla kehoa ja treenaamalla monipuolisesti pystyt myös välttämään tavallisimpia urheiluvammoja.

Kaikista tärkeintä kuitenkin on priorisointi. Valmennuksemme kautta varmistat, että käytät salitreenisi tehokkaasti tehden niitä asioita, joista sinulle on varmasti hyötyä! Voit täten keskittyä paremmin juoksun kehittämiseen. Meiltä saat yksilöllisen kuntosaliohjelman tukemaan juoksuharjoitteluasi, oli tavoitteesi mikä hyvänsä. Jos tuo kuulostaa järkevältä, voit jättää yhteydenottopyynnön meille saman tien TÄSTÄ.

 

NÄIN OTAT KUNTOSALITREENI OSAKSI JUOKSUHARJOITTELUA

Tarjoamme tällä hetkellä kolmen, viiden ja 10 kerran valmennuspaketteja. Mukana tulee harjoitusohjelma sekä ohjelman aikainen verkkotuki sähköpostitse. Treenit käydään Rovaniemellä Arctic 24/7 Gymillä. Valmentajanasi toimii useiden urheiluseurojen kokenut fysiikkavalmentaja Ville Vilén.

  • 3 x Valmennuspaketti + 6 viikon harjoitusohjelma – 120 € – Arcticin salikortin ostajalle 99 €
  • 5 x Valmennuspaketti + 8 viikon harjoitusohjelma – 220 €
  • 10 x Valmennuspaketti + 12 viikon harjoitusohjelma – 399 €

Käväise Arcticin tiskillä hakemassa lisätietoa, jätä yhteydenottopyyntö tai laita sähköpostia: ville.vilen@unifit.fi

 

VALMENTAJASTA Ville VIlén
Ville_Kuula7156_2 Villen tehtävänä on auttaa ihmisiä liikkumaan enemmän ja paremmin. Hän toimii tällä hetkellä lähes sadan eri urheilijan kanssa. Koulutustaustaa on urheiluvalmennuksesta (Liikunnanohjaaja AMK) sekä ihmisten kuntoutuksesta (Fysioterapiaopiskelija AMK). Ville on valmentanut kaiken tasoisia urheilijoita maajoukkuetasolta nappulakerhoihin. Hän vastaa myös UniFitin Suorituskykykeskuksen pyörittämisestä.