Juoksuvalmennus Espoo

”Tylsää ja yksitoikkoista”, ”Juoksu ei ole mun juttu…Juoksu on vain kovakuntoisille…Polvet, sääret ja selkä eivät kestä juoksemista”.

Tule kumoamaan harhaluulot UniFitin juoksuvalmennukseen! Haluamme auttaa sinua löytämään nautintoa juoksemisesta, sekä opettaa turvallisen ja tehokkaan juoksemisen taidot!

 

Juoksuvalmennus

Siellä missä sinäkin, on myös UniFitin juoksukoutsi.

UniFit Oy:n arvostettu juoksuasiantuntija on palveluksessasi, oli kyseessä sitten juoksun aloittaminen, maratonharjoittelu tai lenkkeilyn hurmoksen löytäminen. Ilmoittaudu mukaan osoitteeseen info@unfit.fi, Jätä meille yhteydenottopyyntö helposti TÄSTÄ.

 

JUOKSUVALMENNUS ESPOO

”Yhteydenpito on ollut vaivatonta ja välit valmentajaan suoraviivaiset: ei ole tarvinu turhia miettiä, että viittinkö nyt ottaa jotain asiaa esille vai en. Valmennusaikataulut ovat olleet joustavia: saan itse ajoittaa harjoittelut miten parhaaksi koen, mikään muu ei omalla kohdalla toimisikaan.” – Reetta

”Hyvä, tsemppaava ja positiivinen kohtelu! Mun juoksuun saatiin ”järkeä” ja iloisuutta. Mies ei ollut joka treenin jälkeen ihan rikki, joka auttoi henkisesti jaksamaan paremmin. Kiitti Tuomas!” – Marko

Treenaamme siellä missä sinä tahdot. Miltä kuulostaa koutsi kotiovellasi?

Juoksuvalmentajinanne toimivat kokenut SM-kisakävijä ja koulutettu yleisurheiluohjaaja Tuomas Laakkonen. Juoksuvalmennuksemme tavoite on auttaa sinua kehittymään, olit sitten aloittelija, kokeneempi juoksija tai vedon lyönyt arjen sankari. Jokainen valmennuksemme räätälöidään juuri sinun tarpeillesi sopivaksi, jotta saat suurimman mahdollisen hyödyn valmennuksistamme.

Jokainen valmennuksemme räätälöidään juuri sinun tarpeillesi sopivaksi, jotta saat suurimman mahdollisen hyödyn valmennuksistamme. Alapuoleta löydät valmiit valmennuspakettimme tälle vuodelle. Jos haluatko kuulla lisää, ota yhteyttä Tuomakseen (tuomas.laakkonen@unifit.fi) ja ja hyppää mukaan luomaan omaa menestystarinaasi! Voit myös täyttää yhteydenottopyynnön TÄSTÄ LINKISTÄ, ja valmentajamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!

 

VALMENNUSPAKETTIMME:

ALOITTELIJAN ENSIASKELEET

Tavoitteena aloittaa juoksuharrastus ja tehdä lenkkeilystä osa elämää? Valmennuksen aikana opit, miten aloittaa tehokkaasti ja turvallisesti juokseminen nauttien samalla harrastuksesta! Tarjoamme kahta erilaista pakettia ensiaskeleillesi:

Tekniikkakurssi

Tapaamisissa keskitymme juoksutekniikan hiomiseen ja annamme ohjeet siihen, miten olisi hyvä aloittaa itsenäinen juoksuharjoittelu. Jokainen tekniikkakurssi räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaisesti, jotta saisit suurimman mahdollisen hyödyn kurssista.

 • Tekniikkakurssi sisältää 2 valmennuskertaa jotka järjestetään niin kuin sinulle parhaaksi sopii.
 • Hinta: 100€ / Juoksija.
 • Ilmoittautuminen: tuomas.laakkonen@unfit.fi.
 • Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö TÄSTÄ LINKISTÄ.

1-3 Kuukauden valmennus

Kaikki se mitä tarvitset löytääksesi juoksemisen ilon! Juoksuvalmentajan avustuksella pääset aloittamaan harrastuksen, josta et hevillä luovu.

 • Valmennuspaketin mukana saat valmentajan vetämät treenit, juuri sinulle suunnitellut harjoitusohjelmat, viikoittaiset valmentajan yhteydenotot sekä yrityksemme e-kirjoja ja lukuisia vinkkejä yleiseen hyvinvointiin.
 • Hinta: alkaen 80e/kk+40e/per ohjaus.
 • Ilmoittautuminen: tuomas.laakkonen@unfit.fi.
 • Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

MATKAMITTARI

”Mie tein sen! Mikä mahtava fiilis, kun maaliviivan ylitti! Hieno palkinto monen viikon uurastukselle. Kiitos UniFit ja Tuomas!! Nälkä jäi, joten jatketaan harjoittelemista kohti uusia onnistumisia” – Sari

Olet itsenäisesti päässyt jo hieman kiinni juoksemiseen ja nyt silmissä siintää matkatavoite? Valmennuksen lopuksi pääset juoksemaan tavoitematkasi, joten lähde mukaan onnistumaan!

 • Valmennuksemme kesto on 2-9 kk. Räätälöidään paketti juuri sinulle sopivaksi, jottet maksa turhasta.
 • Valmennuspakettiimme kuuluu menestymisen vakiovarusteina valmentajamme vetämiä treenejä, harjoitusohjelmat juuri sinulle juoksun kehittämiseen, viikoittaiset valmentajan yhteydenotot sekä yrityksemme e-kirjoja ja vinkkejä yleiseen hyvinvointiin.
 • Hinta alkaen 80e/kk+40e/per ohjaus.
 • Ilmoittautuminen: tuomas.laakkonen@unfit.fi.
 • Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

AIKAA VASTAAN

Sinulla on jo juoksutaustaa ja nyt olisi aika kumota vanhat ennätykset? Ota avuksesi useita kilpaurheilijoita valmentanut juoksukoutsimme ja tulet onnistumaan!

 • Valmennuksemme kesto on 3-12 kk. Räätälöidään paketti juuri sinulle sopivaksi, jottet maksa turhasta.
 • Valmennuspakettiin kuuluu menestymisen vakiovarusteina valmentajan vetämiä treenejä, juuri sinulle suunnatut harjoitusohjelmat, viikoittaiset valmentajan  yhteydenpidot sekä yrityksemme e-kirjoja ja vinkkejä yleiseen hyvinvointiin.
 • Hinta alkaen 80e/kk+40e/per ohjaus.
 • Ilmoittautuminen: tuomas.laakkonen@unifit.fi
 • Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

VALMENTAJASTA Tuomas Laakkonen
Tuomas_profiili copy Tuomas on kokenut SM-kisakävijä, koulutettu yleisurheiluohjaaja ja urheiluhieroja. Taustalla on myös usean vuoden liikunnanohjaajakoulutusta (AMK). UniFitin toisena perustajajäsenenä hän on vetänyt juoksukouluja Rovaniemellä niin yrityksille kuin vasta-alkajille ja kovemman tason juoksijoillekin. Nyt kesällä 2019 valmennus tapahtuu Espoossa. Tuomas toimii myös salibandyseura SC Hawksin A-juniorijoukkueen päävalmentajana.