Lähivalmennus Rovaniemi

Oletko epävarma muutoksen aloittamisesta? Älä anna aikasi tai elämäntilanteesi enää seisoa tiellä. Ymmärrämme, että sinulla on elämää kuntoilun ulkopuolellakin, ja haluamme tuoda sinulle ratkaisun.

Personal Trainingillamme sovitamme yhdessä mielekkään, kivuttoman ja tehokkaan liikunnan elämääsi ja tuemme matkaasi muutokseen alusta asti. Kerro sinä meille missä ja milloin, me kerromme miten ja kuinka paljon!

LV

Hei! Tällä hetkellä emme ikävä kyllä tarjoa Personal Training -palveluitamme. Jos kuitenkin haluat apua elämäntapojesi muuttamiseen, tarkastathan etävalmennuspalvelumme ja jätäthän yhteydenottopyynnön! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kiitos. – Ville Vilén, Valmentaja & Toimitusjohtaja

 

MIKÄ?

Olemme luoneet lähivalmennuksen tuomaan selkeyttä kestävien muutosten tekemiseen. Tavoitteemme on auttaa sinua liikkumaan enemmän ja paremmin: Kivuton, tehokas ja mielekäs liikunta on avain pysyviin elämäntapoihin.

Lähivalmennuksessa asiantunteva valmentajamme on mukanasi treneeissä ja ohjeistaa sinua läpi menestyksekkää muutoksen. Treenejä voidaan pitää kotonasi, raikkaassa ulkoilmassa tai monilla yhteistyökuntosaleillamme: Arctic 24/7, Gym EverybodyKunnon Paikka, Punttisali Hirmu sekä Santasportin urheiluhalli.

Näin valmennuksemme etenee:

  1. Ensimmäinen tapaaminen, jossa kartoitetaan tarpeesi, tavoitteesi ja voimavarasi. (Ota yhteyttä ville.vilen@unifit.fi)
  2. Alkukartoituksessa tarkastelemme liikuntakykyä, liiketekniikkaa, kuntotasoja sekä ravitsemustottumuksia. Lähtömitat otetaan myös aloituksen yhteydessä, ja kehonkoostumusmittauksen teko on mahdollista.
  3. Aloitamme muutoksen heti ensimmäisten tapaamisten yhteydessä luoden tavoitteita ja tapoja aktiivisuuden ja ravitsemuksen ympärille. Näin pääset välittömästi aloittamaan.
  4. Harjoitusohjelma tuotetaan ja ohjeistetaan sinulle heti alkukartoitusten jälkeen kun olemme varmoja sinulle parhaiten soveltuvasta turvallisesta ja tehokkaasta harjoittelusta.
  5. Lähivalmennukseen kuuluvat viikoittaiset ohjaukset valmentajamme kanssa, kuin myös jatkuva sähköposti- ja puhelintuki valmentajaan. Viikko-ohjausten määrä riippuu valmennuspaketista.
  6. Saat kattavan materiaalipankkimme, johon kuuluvat e-Kirjat Ravinto ja Syöminen sekä 3 askelta kohti elämäsi kuntoa.

 

[VIELÄ EPÄVARMA? JOS HALUAISIT LISÄTIETOJA, KÄVÄISE LUKAISEMASSA ARTIKKELIMME: MITEN VALMENNUKSEMME ETENEE? KATSO MYÖS ASIAKKAIDEMME MENESTYSTARINAT LÄHIVALMENNUKSESTAMME]

 

HINTATIEDOT

Lähivalmennuksen hinta on riippuvainen paketin kestosta, sekä kontaktivalmennusten viikkomäärästä. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Nainen, 35v, 1 kk valmennus, kontakteja 1 viikossa: 175 €
  • Nainen, 25v, 12 vko valmennus, kontakteja 3-4 kertaa viikossa: 800 €
  • Mies, 30v, 8 vko lähivalmennus, kontakteja 1-2 kertaa viikossa: 400 €

 

 

OLETKO VALMIS OTTAMAAN ENSIMMÄISET ASKELEESI?

Odottelun aika on ohi. Paras hetki aloittaa on nykyhetki. Anna meidän auttaa. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen ville.vilen@unifit.fi. Olemme sinuun yhteydessä heti kun ehdimme! Ensimmäinen tapaaminen ei vielä velvoita tai sido sinua mihinkään!

Voit ottaa myös kaverisi mukaan valmennukseen! Katso tästä lisätietoja kannustusjoukoistamme.

 

[HUOM! HALUAISITKO AMMATTITAITOISTA VALMENNUSTA, MUTTET ASU ROVANIEMELLÄ? OLEMME LUONEET SINULLE RATKAISUN: KATSO NETIN JA PUHELIMEN VÄLITYKSELLÄ TOIMIVA ETÄVALMENNUKSEMME TÄSTÄ.]

 

(Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Otamme vastaan myös Tykyn ja Smartumin liikunta/kuntoseteleitä.)