Ryhmäliikunta rovaniemi

Ryhmän kanssa liikkuminen on aina yhtä suosittua. Saat tuen muilta liikkujilta ja pääset treenaamaan ystävien kanssa. Lähde mukaan!

UniFitin ryhmäliikunnat koostuvat monipuolisesta ja tehokkaasta koko kehon treenaamisesta kahvakuulia ja omaa kehoasi käyttäen. Hyvän mielen jumppaa loistavassa seurassa, ole aktiivinen ja lähde mukaan!

Ryhmäliikuntaamme löydät tällä hetkellä Hirvaalta torstaisin ja sunnuntaisin kello 18:00.

Ryhmis

Haluamme opettaa sinut pitämään huolta kehostasi, liikkumaan paremmin ja parantaa kykyäsi toimia vaativissakin ryhdeissä ja asennoissa. Ryhmäliikuntamme painottavat pääasiassa kahvakuulailua sekä monipuolisen ja luonnollisen liikkumisen kehittämistä. Kaikki tunnit sisältävät 45-60 min tehokasta ja monipuolista treenausta.

Suosittelemme ottamaan omat kahvakuulat mukaan! Meillä on rajoitetusti kuulia jaettavaksi. Ensimmäisille kerroille saa ehdottomasti kuitenkin tulla ilman kuulaakin.

 

[HALUAISITKO OSALLISTUA, MUTTA OLET EPÄVARMA OSAAMISESTASI TAI KUNNOSTASI? TARKASTA KUULA HALTUUN -KURSSIMME. OPETAMME SINULLE KUULAILUN PERUSTEKNIIKAT JA OIKEAOPPISEN SEKÄ TEHOKKAAN HARJOITTELUN SALAT!]

 

”On saanut minutkin hurahtamaan lajiin ja muuallakin tulokset näkyy ja tuntuu”

”Motivoivaa kun paino lisääntyy kuulassa, ei emännässä”

”Elämäni ensimmäinen ohjattu liikuntaharrastus. Aina olen osallistunut, kun vain on ollut mahdollista!”

 

HIRVAAN RYHMÄLIIKUNTA

  • HUOM! Olemme kesälomalla, ryhmäliikunnat jatkuvat taas 31.7
  • Paikka: Hirvaan koulun pihamaasto (Kemintie 1504, 97130 HIRVAS)
  • Aika: Torstaisin & Sunnuntaisin 18:00-19:00
  • Hinta: Kertamaksu 6€, Kuukausikortti 30€ (sisältää kaikki ryhmäliikuntatreenit kuukauden ajan)

 

Otamme vastaan sekä Tykyn että Smartumin kunto/liikuntaseteleitä! Kortit eivät ikävä kyllä käy, mutta voimme myös laskuttaa tunneista! Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 10%.

Kysyttävää ryhmäliikunnoista? Ota meihin yhteyttä!