uusi vuosi, uusi sinä?

FW

 

”Nyt alkoi uusi elämä!” Uuden vuoden alku on täynnä lupauksia ja tavoitteita itselleen ja muille. Oletko valmis oikeasti muuttamaan tapojasi ja pitämään kiinni lupauksestasi vai lupaatko vain, koska muutkin tekevät niin?

Muutos ei välttämättä tule olemaan helppoa tai nopeaa. Mitä asioita se oikeasti vaatii, että lupaukset pystytään lunastamaan ja tavoitteet saavuttamaan?

1. Tee päätös. Mieti mitä todella itse haluat ja lähde jahtaamaan sitä
2. Laita tavoite näkyvälle paikalle elinympäristössäsi
3. Hanki tukiverkosto ( kaverit, perhe, valmentaja)
4. Aseta välitavoitteita
5. Seuraa matkaasi (ota kuvia, kirjoita ylös mitä olet tehnyt ja Tuntenut sen aikana)
6. Älä anna periksi! Älä sano ettet pysty!

Loppujen lopuksi tämä on kaikki kiinni sinusta. Voimme olla tukenasi ja ohjeistaa sinua kulkemaan matkallasi, mutta emme voi kulkea matkaa puolestasi. Me Unifit Oyn valmentajat haluamme auttaa ja uskomme, että SINÄ pääset tavoitteesesi!

Vuonna 2014 saimme olla mukana monen eri ihmisen muodonmuutoksessa, olisiko vuosi 2015 sinun vuotesi?

Lupaukset täyttävää Uutta vuotta kaikille!

” Elä eläen unelmaasi, älä haaveillen siitä”

Comments are closed.

Löydä valopylvääsi

Elämäntapamuutos onnistuu paremmin pienemmän vastuksen reittien kautta. Käytä hyödyksesi valopylväitä, jotta pääset tehokkaasti alkuun. Näin se tapahtuu.

Kesytä Elefanttisi – Toiminnanohjaus ja liikunta

Toiminnanohjaus on elämäntapojesi ja motivaatiosi moottori. Sieltä saat tavoitteenmukaisen toimintasi ja fiksut valintasi. Liikunta voi olla tehokas keino tämän systeemin kehittämiseen. Mutta kaikki liikunta ei aivan toimi samalla tavalla.

Huumaavaa liikunta – Juoksijan hurmos

Mielekäs liikunta saa meidät liikkumaan enemmän. Hyvän fiiliksen hakeminen treenaamisesta on erittäin tärkeää. Meillä on onneksi useita sisään rakennettuja järjestelmiä tukemassa tätä tavoitetta. Yksi niistä on juoksijan hurmos.

1 Sääntö elämääsi sopivaan muutokseen

Milloin päiväsi tulisi alkaa? Vasta kun saat sen valmiiksi. Elämääsi sopiva muutos syntyy joustavuuden ja keinovoiman avulla. Artikkelimme käy läpi tämän yksinkertaisen lähestymistavan elämäntapamuutoksiin. Kokeile tätä vaikka heti!

5 Erilaista kysymystä uuden vuoden lupauksiin

Uusi vuosi on lupauksia täynnä. Kuitenkin jopa 80-90% lupaajista lopettaa ennen aikojaan. Emme muutoksen alla usein rakenna tarpeeksi pitävää mallia toiminnalle. Kysy itseltäsi nämä 5 kysymystä jotta onnistut!

Elämäntapamuutoksen 3 sääntöä

Kaikki toimii kyllä hetken. Mutta mitä sitten kun dieetti tai treeniohjelma loppuu? Tutkimuksien mukaan jopa 80-90% ihmisistä palaa takaisin vanhoihin tapoihinsa vuoden tai parin sisällä. Elämäntapamuutos pitää rakentaa aivan toisin. Päivän artikkelimme käsittelee kolme tärkeintä sääntöä.

2 työkalua parempiin valintoihin

Tahdonvoima ei todellisuudessa aja valintojasi. Asia on paljon monimutkaisempi, mutta niihin vaikuttaminen ei ole. Ota ohjat käsiisi ja hyödynnä liikunta- ja tietoisuusharjoittelun tuomat hyödyt parempiin valintoihin

Tahdonvoima on harhaa

Aika, jolloin tahdonvoiman puute oli syypää ylipainoon, addiktioon ja epäaktiivisuuteen on ohi. Olemme pahasti ymmärtäneet tahdonvoiman idean. Kyseessä ei ole mikään myyttinen energianlähde joka ohjaa valintojamme. Näin asia on todellisuudessa…