Kohti Etelää – Avoin kirje

Hei Arjen sankari,

Yhtiömme elää nyt suuria muutoksen aikoja. UniFit Oy täytti viime kuussa viisi vuotta, ja aikamme Rovaniemellä on tullut päätökseen, ainakin hetkeksi. Koutsimme Tuomas on toiminut toukokuusta alkaen Nurmijärveläisen salibandyseuran SB Pron valmennuspäällikkönä ja valmentajana. Minä taas kurvasin eilen halki Suomen Helsinkiin kahden kuukauden työharjoittelujaksolle. Valmistun fysioterapeutiksi lokakuussa ja olen saanut kaksi loistavaa mahdollisuutta harjoitella alan ammattilaisten ohjauksessa syksyn ajan.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

  • Emme tällä hetkellä tarjoa Personal Training tai juoksuvalmennus-palveluitamme elo-lokakuun välillä. Etävalmennukseen otamme kuitenkin asiakkaita voimavarojemme mukaisesti.
  • Hirvaan ryhmäliikuntamme on siirtynyt toisen toimijan käsiin elokuusta lähtien. Toivomme, että loistava Hirvaan treeniporukka jatkaa treenaamista samanlaisella innolla ja tarmolla mitä olen saanut katsella viimeiset 2-3 vuotta.
  • Haluamme yhä tarjota sinulle viikoittaisia ajatuksia, ideoita ja tietoa elämäntapojen muutokseen. Vaikka blogin puolella on vielä hiljaista, seuraathan meitä Facebookissa!

Paljon on vielä auki, mitä tapahtuu syksyn edetessä. Emme voi kuin vain odottaa ja seurata tilannetta. Pidämme lukijamme, seuraajamme ja tukijamme tietoisina uusista UniFit Oyn tuulista. Olemme hyvin kiitollisia siitä, että olemme tähänkin asti näiden vuosien ajan saaneet auttaa arjen sankareita ja urheilijoita ympäri Suomen pääsemään elämänsä kuntoon.  Tarkoituksemme auttaa juuri sinua liikkumaan enemmän ja paremmin elää yhä vahvana.

Kuulemisiin!

Ville Vilén

Toimitusjohtaja, UniFit Oy

Comments are closed.