Valmentaja

Ville Vilén

Olen 27-vuotias voimaileva joogailija. Haluan auttaa sinua pääsemään elämäsi kuntoon.

Olen päätynyt Rovaniemelle valmentamaan arjen sankareita ja urheilijoita kohti parempaa mieltä, kuntoa ja kehoa. Sinä pystyt aivan uskomattomiin asioihin jos vain lähdet toimimaan sen mukaisesti. Liikkuminen on ihmisoikeus, ja haluan auttaa sinua käyttämään tämän oikeuden. Minun kanssani opit iikkumaan enemmän ja paremmin

Muutoksen aloittaminen on vain monille suuri kynnys. Tämän takia valmennukseni painottuu valmiiden pohjien ja tiukkojen mallien sijaan jatkuvaan hienosäätämiseen, tutkimiseen sekä oikeanlaiseen aloittamiseen. Valmennuksessani saat työkaluja tavoitteitasi tukevien elämäntapojen muodostamiseen sekä tehokkaaseen, kivuttomaan liikkumiseen, oli tämänhetkinen elämäntilanteesi mikä tahansa.

Koulutustaustaltani löytyy useiden pienten kurssien lisäksi Liikunnanohjaajan (AMK) sekä Fysioterapeutin (AMK) tutkinnot. Toimin UniFitillä tällä hetkellä etävalmentajana, blogin kirjoittajana, kahvakuulavalmentajana ja personal trainerina. Blogitekstien lisäksi olen kirjoittanut useita vieraskirjoituksia eri sivustoille, kuin myös kolumnia kaupunkilehti Uusi Rovaniemeen. Olen myös toiminut suorituskykyvalmentajana useissa jalkapallo- ja salibandyseuroissa lähes kaikissa ikäluokissa. Lähetä minulle viestiä niin puhutaan lisää! Valmennuksistani voi tiedustella sähköpostiosoitteestani. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin liikunnasta, ravitsemuksesta ja elämäntavoista.

 

Elämäsi Kuntoon,

VVAK

 

 

 

 

Ville Vilén

UniFit Oyn Toimitusjohtaja

Ammattinimikkeet: Liikunnanohjaaja (AMK), Fysioterapeutti (AMK), POK1

ville.vilen@unifit.fi

0405022923