Tervetuloa artikkeleidemme pariin!

Elämäntapamuutos ja sen aloittaminen voi olla hyvinkin hankalaa. Tulet kamppailemaan useiden eri ongelmien kanssa matkallasi kohti parempaa mieltä, kehoa ja kuntoa. Me haluamme auttaa sinua ymmärtämään miksi näin on. Nyt jo yli sadan blogitekstin joukosta löydät tutkimustiedolla tuettuja ideoita siihen, kuinka pääset parhaiten alkuun muutoksessasi ja vältät  pahimmat sudenkuopat, tai ainakin ymmärrät miksi aivosi tai kehosi toimii niinkuin se toimii.

Löydä valopylvääsi

Elämäntapamuutos onnistuu paremmin pienemmän vastuksen reittien kautta. Käytä hyödyksesi valopylväitä, jotta pääset tehokkaasti alkuun. Näin se tapahtuu.

Kesytä Elefanttisi – Toiminnanohjaus ja liikunta

Toiminnanohjaus on elämäntapojesi ja motivaatiosi moottori. Sieltä saat tavoitteenmukaisen toimintasi ja fiksut valintasi. Liikunta voi olla tehokas keino tämän systeemin kehittämiseen. Mutta kaikki liikunta ei aivan toimi samalla tavalla.

Huumaavaa liikunta – Juoksijan hurmos

Mielekäs liikunta saa meidät liikkumaan enemmän. Hyvän fiiliksen hakeminen treenaamisesta on erittäin tärkeää. Meillä on onneksi useita sisään rakennettuja järjestelmiä tukemassa tätä tavoitetta. Yksi niistä on juoksijan hurmos.

1 Sääntö elämääsi sopivaan muutokseen

Milloin päiväsi tulisi alkaa? Vasta kun saat sen valmiiksi. Elämääsi sopiva muutos syntyy joustavuuden ja keinovoiman avulla. Artikkelimme käy läpi tämän yksinkertaisen lähestymistavan elämäntapamuutoksiin. Kokeile tätä vaikka heti!

5 Erilaista kysymystä uuden vuoden lupauksiin

Uusi vuosi on lupauksia täynnä. Kuitenkin jopa 80-90% lupaajista lopettaa ennen aikojaan. Emme muutoksen alla usein rakenna tarpeeksi pitävää mallia toiminnalle. Kysy itseltäsi nämä 5 kysymystä jotta onnistut!

Elämäntapamuutoksen 3 sääntöä

Kaikki toimii kyllä hetken. Mutta mitä sitten kun dieetti tai treeniohjelma loppuu? Tutkimuksien mukaan jopa 80-90% ihmisistä palaa takaisin vanhoihin tapoihinsa vuoden tai parin sisällä. Elämäntapamuutos pitää rakentaa aivan toisin. Päivän artikkelimme käsittelee kolme tärkeintä sääntöä.

2 työkalua parempiin valintoihin

Tahdonvoima ei todellisuudessa aja valintojasi. Asia on paljon monimutkaisempi, mutta niihin vaikuttaminen ei ole. Ota ohjat käsiisi ja hyödynnä liikunta- ja tietoisuusharjoittelun tuomat hyödyt parempiin valintoihin

Tahdonvoima on harhaa

Aika, jolloin tahdonvoiman puute oli syypää ylipainoon, addiktioon ja epäaktiivisuuteen on ohi. Olemme pahasti ymmärtäneet tahdonvoiman idean. Kyseessä ei ole mikään myyttinen energianlähde joka ohjaa valintojamme. Näin asia on todellisuudessa…

Kun halusta tulee ongelma

Haluaminen ja tykkääminen eivät kulje samoja polkuja. Monesti huonommat elämäntavat sisältävät riippuvuuden kaltaista haluamiskäytöstä. Tämän takia makeanhimosta tai alkoholista voi olla vaikea päästä eroon.

Hiipuva liekki: Mistä himot johtuvat?

Himot saattavat iskeä niin ravinnoin kuin päihteidenkin kanssa. Tämä haluamisen muoto on vahvasti juurtunut elämäntapoihisi, eikä siitä ole kovinkaan helppo päästä irti. Tästä himot johtuvat ja näin saat niiden liekkiä heikennettyä.

Paluu keskelle – Miksi muutos ailahtelee?

Elämäntapamuutos ei ole suoraviivainen. On hyviä viikkoja, loistavia päiviä sekä katastrofaalisia aikoja. Tämä saattaa johtua siitä, että kaikki toiminta pyrkii lopulta palaamaan aina keskustaan. Mitä tällä tarkoitetaan ja miten voit sitä hyödyntää?

Juokseva mieli

Juoksemisen tulisi tuntua helpolta, kevyeltä, sulavalta ja vauhdikkaalta. Se ei tarkoita, että juoksu olisi helppoa. Kyse on tuntumasta, tietoisuudesta sekä asennoitumisesta. Näin otat juoksevan mielen haltuun!

4 kirjainta parempaan stressinhallintaan

Stressinhallinta on paljolti neurobiologiaa, eli aivojesi operointia. Valjasta stressi haltuusi ja voi paremmin näiden neljän kirjaimen kautta. Artikkelista saat tutkimuksiin pohjautuvia, heti käyttöön otettavia vinkkejä.

Olet mitä söit – Syömisemme tarina

Syömisemme tarina kulkee hieman jäljessä. Kehosi toimii yhä vanhoin mekanismein. Ajassa jolloin selviytyminen oli kaikki kaikessa. Mielesi on viritetty syömään kuin luolamies, mutta kannattaako se?