Nyt on millä treenata! Harjoitteluvälinekauppa mukaan yhteistyöhön.

compact_kansi

Meillä on ilo ja kunnia ilmoittaa uudesta yhteistyöstämme Harjoitteluvälinekaupan ja laadukkaan liikkumisen puolestapuhujan CompactFitin kanssa.

Me UniFitillä tykätään treenata kaikkialla. Valmennuksemmekaan ei ikinä ole paikkaan sidottu. Lähiympäristösi olkoon treenimaastosi, liike ja hyvinvointi ei vaadi toimitilaa. Omia ja mahdollisesti sinunkin treneejäsi voidaan pitää niin Vaarojen huipulla, kuin kotipihalla tai futiskentälläkin. CompactFit on jo alusta asti ollut se mesta, josta me ollaan laadukkaita treenivermeitä hommattu, ja haluttiin jakaa tyytyväisyyttämme myös asiakkaillemme.

CompactFitiltä löydät kaikkea kotona ja pihalla treenaamiseen, voit jopa luoda itsellesi oman kotikuntosalin jos sillä keskustan salilla ramppaaminen alkaa rassata. Kahvakuulia, vastuskuminauhoja ja kehonhuoltosettejä suositellaan ehdottomasti, ja käytetään itsekin!

Yhteistyömme kautta kaikki Kuula Haltuun -kurssimme osallistujat saavat merkittävän -20% alennuksen kaikista kisakuulista! Kuulailun lisäksi myös kehonhuolto on katettu: Keho Kuntoon -kurssimme kautta myös foam rollerit, vastuskuminauhat ja Kehonpainoharjoittelu -kirja ovat samaisessa -20% alennuksessa! Ei muuta kun liikkumaan vaan. Lisätietoa kursseistamme ja Compact Fitistä löydät alla olevista linkeistä:

Compact Fit.com

Kuula Haltuun!

Keho Kuntoon!

Comments are closed.