Täällä me valmennetaan! – Ensi kauden urheiluseuravalmennukset

KoutsausToimimme arjen sankarien, yritysten ja yhteisöjen lisäksi aktiivisesti myös urheilijoiden parissa. UniFitin valmentajat Ville ja Tuomas ovat jo vuosia vaikuttaneet urheiluseuroissa ympäri Suomea ja jopa Saksassa. Suorituskyvyn, lajiosaamisen, joukkuetoiminnan ja taidon kehittäminen on molemmilla aina ollut tärkeä osa valmennusta, jonka takia haluamme jatkossakin toimia osana urheiluseurojen valmennustoimintaa ja konsultointia.

Uutisoimme aikaisemmin jo sopimuksestamme SBC Levin kanssa, mutta haluamme korostaa vielä muitakin ensi kauden urheiluvalmennusasiakkaitamme. UniFit Oy:n valmennusta löytyy Rovaniemeltä kaudella 2015-2016 kolmesta urheiluseurasta, ja sopimukset kattavat kaikenkaikkiaan 6 eri joukkuetta useasta ikäluokasta!

Tuomas toimii Salibandyseura SBC Levin päävalmentajana Naisten joukkueessa kuin myös miesten Edustusjoukkueessa. Tuomas koutsaa näitä kahta Rovaniemellä toimivaa joukkuetta, SBC Levin muun seuratoiminnan keskittyessä Kittilään. Miesten joukkueessa apuna valmennuksessa on Vesa Ruismäki. UniFitin reportteri sai haastattelun tiukasti kauteen valmistautuvalta Laakkoselta. Tätä Tuomaksella oli sanottavana:

”SBC Levi seurana on kehittyvä ja yhteisöllinen jossa kaikki otetaan huomioon. Tunsin olevani heti tervetullut seuraan. Nyt on muutama viikko takana kesäharjoituksia ja on selvää että pelaajat on motivoituneita ja sopivasti pilke silmäkulmassa valmistautumassa kohti historiallista 3 divari kautta. Odotan sitä innolla”

Ville päätyi jatkamaan valmennustaan entisen RSB-Teamin fysiikkavalmentajana nyt uudistuneessa ja yhdistyneessä salibandyseura Santa’s Unitedissa. Siellä Ville vastaa miesten ja naisten edustusjoukkueiden fysiikka- ja suorituskykyvalmennuksesta. Santasissa Ville toimii myös B- ja A-junioreiden sekä nuorempien joukkueiden fysiikkavalmennuksen konsultoinnissa ja ohjelmoinnissa. Tämä on kolmas kausi Rovaniemeläisen salibandyn fysiikkavalmennuksessa, ja viime kaudesta lisää oppineena Ville saakin taas kehittää toimintaansa jo tuttujen urheilijoiden kanssa kuin myös seurata heidän kehitystään pidemmältä ajanjaksolta.

Tämän lisäksi Ville toimii SBC Levissä Tuomaksen tukena fyysisen harjoittelun ohjelmoinnissa ja testauksessa miesten edustuksessa sekä naisten rovaniemen joukkueessa. Kolmantena urheiluseuranamme on jalkapallojoukkue FC Santa Claus Juniorit. Ville on tällä kaudella Santa Claus juniorien B-tyttöjen fyysisen valmistautumisen koutsina.

Lähdetään yhdessä kohti menestyksekästä kautta!

Joukkueet

Comments are closed.