Takanamme on muutosten kevät

kevät17

Kevät 2017 on mennyt melkoista vauhtia. Tämä on vaikuttanut myös UniFitin toimintaan merkittävästi. On aika hieman kerrata kaikkea sitä, mitä kaikkea on tapahtunut.

 

MUUTTOLINTU & ESPOON VALLOITUS

UniFit on kevään aikana tosiaan jalkautunut Espooseen, jonne juoksu- ja salibandykoutsimme Tuomas muutti. Tuomas, joka kevään aikana valmistui Salibandyliiton Huippuvalmentajakoulutuksesta, valmentaa tulevan kauden Westend Indiansin A- ja C2-junioreita sekä toimii alueella työhyvinvoinnin ja juoksukoulujen parissa. Tästä on vielä paljon muutakin hienoa tulossa, joten pysykää kuulolla!

 

VERKKOVALMENNUSTA & LUENNOINTIA

Pääsimme tänä keväänä askeltamaan enemmän opetuksen ja luennoinnin maailmaan. Pidimme Lapin korkeakoululiikunnan kanssa opiskelijoille ensimmäisen verkkovalmennuksen koskaan. Sen lisäksi pääsimme antamaan luentoja kevään aikana esimerkiksi rahapeliriippuvaisia auttavan Pelirajat’on säätiön kurssilla liikunnallisista elämäntavoista, kuin myös Nordean Espoon henkilöstön kanssa pelisuorituksen valmistautumisen avaimista. Rakensimme myös kansalaisopistolle kurssin elämäntapamuutoksiin, joka vielä tänä keväänä kuitenkin jäi toteutumatta.

Nämä tapahtumat olivat kaiken kaikkiaan opettavaisia kokemuksia. Jokaisesta haasteesta ja kompastuskivestä on opittu, ja paljon loistavaa palautetta on saatu luennoiltamme. Lisää on varmasti tulossa. Saat lisätietoa asiantuntijaluennoistamme TÄSTÄ linkistä.

 

SUORITUSKYKYKESKUS

Siinä missä Tuomas on valloittanut Espoon maita ja mantuja, on valmentajamme ja toinen omistajamme Ville on fysioterapeutin opintojen lisäksi ottanut haltuun Rovaniemen junioriurheilun kenttiä: Ville valmentaa tälläkin hetkellä neljässä urheiluseurassa yhdeksää joukkuetta, joka kattaa kaikenkaikkiaan yli 150 urheilijaa. Ville solmi toukokuussa myös sopimuksen Tuomaksen valmentaman Westend Indiansin fysiikkavalmennuksesta. Tästä johtuen UnIFit onkin saanut uuden sisarbrändinsä: Suorituskykykeskuksen. Sieltä löydät Villen tarjoamia testaus- ja fysiikkavalmennuspalveluita. Tulevaisuudessa sivuilta löytyy myös artikkeleita urheilusuorituksen huippujen löytämiseen sekä valmennuksen kehittämiseen.

 

AKTIIVISTA KESÄÄ!

UniFit Oy täyttää kesällä jo neljä vuotta, ja vauhtimme kiihtyy vain entisestään. Paljon siistejä juttuja on tulossa myös loppuvuodesta. Pysy mukana menossa ja seuraa meitä Facebookin kautta. Jaamme siellä mahdollisimman paljon tietoa paremman liikkumisen mahdollistamiseksi. Meidän tehtävämme on auttaa juuri sinua liikkumaan enemmän ja paremmin, ja on hienoa päästä tätä tekemään vuodesta toiseen. Katsotaan mitä kesä ja syksy tuovat tullessaan, iloisia treenejä!

VVAK

 

 

 

 

Ville Vilén

Toimitusjohtaja, UniFit Oy

Comments are closed.