Juoksukoulu1

Kun työntekijä pääsee harjoittamaan liikuntaa, hän voi paremmin, on tehokkaampi ja tyytyväisempi työhönsä. Ei ole ihme, että monet miljardien arvoiset yritykset ovat viime vuosina rakentaneet suuret tilat kuntoilulle tai esimerkiksi työn aikaiselle levolle. Jos haluat parantaa työpaikkasi ilmapiiriä ja nähdä liikkumisen vaikutukset, on meillä tarjota sinulle ja yhteisöllesi useita yksinkertaisia ja konkreettisia paketteja työhyvinvoinnin ja aktiivisuuden kehittämiseen. Tarjoamme yrityksille liikuntaa mm. Toiminnallisten harjoitusten, juoksukoulujen ja luentojen muodossa.

Kurssien tilaukset ja lisätiedot voi iskeä sähköpostiin info@unifit.fi

 

Luento1

 

LUENNOT

Tärkeä askel liikunnallisten elämäntapojen ja työhyvinvoinnin edistämisessä on käytäntöön viety tieto ja osaaminen. Järjestämme tämän takia luentoja, jotka pureutuvat syvemmin teidän yrityksenne kohtaamiin haasteisiin liikunnan aloittamisessa sekä työssä jaksamisessa. Luentomme ovat aktiivisia, keskustelua ja käytännön toimia korostavia tietopaketteja, kestoltaan 45 min – 90 min.  Voit valita luentopaketin alla  olevista valmiista ratkaisuistamme tai ottaa meihin yhteyttä, niin tehdään juuri teille parhaiten sopiva luento. Kurssien tilaukset ja lisätiedot voi iskeä sähköpostiin info@unifit.fi

Luentojen ja seminaarien hinta on 199 € / luento (sis. ALV).

 • Kuinka aktiivisia elämäntapoja rakennetaan? – Tunnin päätavoite on tarkastella tutkimustietoon pohjautuvia, käytännöllisiä ja heti käyttöönotettavia keinoja liikunnallisten elämäntapojen luomiseen.
 • 5 Askelta kohti parempaa työhyvinvointia – Tunnilla tarkastellaan työssä jaksamista, työtehoa sekä -hyvinvointia. Tavoitteena on tuoda tutkimustietoon pohjautuvia konkreettisia käytännön toimia näiden asioiden kehittämiseen liikunnan, ravinnon ja levon kautta. Luennoitsijana Liikunnaohjaaja (AMK) ja Fysioterapeutti (AMK) Ville Vilén
 • Innovaation lähteille: Liikkeen ja levon merkitys- Luovuus, tehokkuus ja innovaatio ovat nykyajan työkentässä tärkeitä tekijöitä, oikeanlainen lepo ja liikkuminen voivat auttaa sinua niissä kaikissa. Tunnin aiheena tuodaan ideoita ja käytännön ratkaisuja liikkumisen ja levon hyödyntämiseen aivojen ja ajatustyön hyvinvoinnissa ja kehittämisessä.

 

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Toiminnallinen harjoittelu on juuri teidän tavoitteillenne räätälöityä treenaamista. Haluatteko pistää työporukan kuntoon golfia, jalkapalloa tai muuta urheilulajia varten? Vai kiinnostaisiko esimerkiksi kahvakuulailun tai kehonpainoharjoittelun perustekniikat? Pystymme rakentamaan teille harjoitusohjelman lihaskuntoon ja liikkuvuuteen painottuen juuri näihin tavoitteisiin liittyen. Mukana saatte myös ammattimaista ohjausta sekä kaiken tarvittavan tuen harjoitteiden toteuttamiseen. Tunnit pidetään Rovaniemen Arctic 24/7 -kuntosalilla, tai tarvittaessa jopa työpaikallamme. Kurssien tilaukset ja lisätiedot voi iskeä sähköpostiin info@unifit.fi

 • Perusteet toiminnalliseen harjoitteluun 3 KRT – 350 € (Kun alle 10 osallistujaa/ryhmä). Rakennamme tavoitteidenne mukaisen kokonaisuuden, jossa käydään läpi harjoittelun perusteita ja yleisiä harjoitustekniikoita. Kurssi ei vaadi aiempaa kokemusta ja sopii varmasti kaikille treenaajille. Käytössä on kehonpainon lisäksi niin kahvakuulia kuin kuminauhoja sekä hierontarulliakin.
 • Treenikurssi 10 KRT – 999 € (Kun alle 10 osallistujaa/ryhmä). Perustekniikoiden harjoittelun lisäksi tehdään 10 erilaista tehokasta treeniä eri välineitä käyttäen. Tämä on todellista työpaikkaliikuntaa! Kurssi sopii kaikentasoisille liikkujille ja on räätälöity tavoitteidenne mukaiseksi.

 Juoksukoulu2

JUOKSUKOULU

Ohjaajana SM-kisakävijä ja juoksuvalmentaja Tuomas Laakkonen

 • Tekniikkakurssi, 2 KRT – 300 €. Juokseminen on taitolaji, ja oikea tekniilkka on todella tärkeässä osassa. Tällä kurssilla käydään läpi juoksutekniikan perusteet ja annetaan runsaasti työkaluja juoksemisen kehittämiseen.
 • Eka vitonen, 4 KRT – 590 €. Juoksusta kiinnostuneille ja kunnon kehittämistä hakeville treenaajille. Kurssilla käydään läpi juoksutekniikan perusteet ja treenataan yhteisen ohjelman mukaan kohti viimeisellä kerralla käytävää 5km lenkkiä. 4 yhteisharjoitusta (peruskestävyysharjoitus, tekniikkaharjoitus*2 ja loppulenkki)
 • Kohti kymppiä, 6 KRT, 890 €. 
 • Kurssien tilaukset ja lisätiedot voi iskeä sähköpostiin info@unifit.fi

 

KEHONHUOLTOKURSSI

Vanha sanonta ”liike on lääke” pitää paikkansa. Parantaaksesi työhyvinvointia, on kehostasi pidettävä huolta. Kun kehonhuolto on mallillaan vähenevät sairauspäivät ja työkyky paranee. Kurssimme sisältää erilaisia ratkaisuja kehonhuollon ja liikkumisen toteuttamiseen, kuten treeniä ryhdille ja lihaskireyksien poistamiseen. Opetamme myös esimerkiksi foam rollerien käyttöä ja joogaharjoittelua. Ohjaajana on Liikunnanohjaaja ja Fysioterapeutti-opiskelija Ville Vilén. Kurssien tilaukset ja lisätiedot voi iskeä sähköpostiin info@unifit.fi

 • Foam Rollailun perusteet, 1 KRT – 150€ (Kun alle 10 osallistujaa/tunti). Foam Rollaus ja erilaiset oman kehonhuollon menetelmät saavat kokoajan enemmän jalansijaa. Tunnilla opetamme kuinka saat rullailusta parhaan hyödyn irti!
 • Venyttelystä apua liikkumiseen, 3 KRT – 250€ (Kun alle 10 osallistujaa/ryhmä). Näillä 30 minuutin tunneilla käydään läpi erilaisten venytystekniikoiden perusteita ja opetellaan kuinka niitä voi parhaiten viedä arjen ja työn ympärille. Pureudumme tunnilla muun muassa ryhdin ja perusliikkumistaitojen ylläpitoon ja kehittämiseen, kuin myös lihaskireyksien ja jumien ratkomiseen.

 

ASIAKKAISTAMME

UniFit Oy:n yritys ja yhteisöasiakkaisiin kuuluvat muun muassa RoiHub -yritysyhteisö, LapIT, Lapin Lennoston hävittäjälentäjät, Suomen Sos.Ped. Säätiö, Lapin Yliopisto, Lapin Liikunta, useat kyläyhdistykset sekä Rovaniemen kaupunki.