Yhteys_sivu

 

Ota meihin yhteyttä:

info@unifit.fi – 0405022923

 Seuraa meitä myös Facebookissa!

facebook

arvomme

REHELLISYYS

UniFit Oy pohjaa toimintansa rehelliseen ja puolueettomaan tiedon jakamiseen ja opettamiseen. Emme tarjoa erityismetodeja tai taikapillereitä saati bränditettyjä ihmeratkaisuja. Sen sijaan perustamme valmennuksemme ja osaamisemme viimeisimpään nykyhetken tietoon. Pyrimme aina tuottamaan juuri sinulle ja sinun tavoitteillesi sopivimpia ratkaisuja ja malleja ymmärtäen ja esittäen niiden hyviä ja huonoja puolia.

 

TARKOITUKSENMUKAISUUS

Kaikki toimintamme sisältää aina tarkoituksen ja tavoitteen. Emme myy tai tarjoa sinulle mitään mitä emme näe tarpeelliseksi tavoitteillesi. Tämän lisäksi tarkoituksemme on löytää helpoin ja yksinkertaisin mahdollinen tapa sinulle saavuttaa menestystä. Perustamme kaiken toimintamme monipuoliseen ja kokonaisvaltaiseen alan ymmärtämiseen, jolloin pystymme luovimaan ja näkemään kaikkien metodien, brändien ja kikkailun lävitse tuottaaksemme sinulle parasta mahdollista palvelua.

 

JOUSTAVUUS

Harjoittelun ja muutoksen tulisi tukeutua ja mukautua elämääsi ja arkirytmiisi, eikä toisinpäin. Muutos ei tule olemaan pysyvä jos et ota sitä osaksi jokapäiväistä elämääsi ja pysty elämään sen kanssa tilanteista riippumatta. Tämän takia pyrimme luomaan tuotteemme, palvelumme ja valmennuksemme aina sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan. Mitä helpompaa muutoksen tekemisestä tehdään, sitä todennäköisempää onnistumisesi tulee olemaan! Unohda tiukat säännöt, rajoitukset ja ehdot, luodaan yhdessä juuri sinulle sopivin ratkaisu.

kesäkuva2 

ASIAKKAIDEMME MENESTYSTARINOITA

Olemme luoneet UniFitin tukemaan juuri sinua matkallasi tavoitteisiisi. Palvelumme toimivat täysin sinun ehdoillasi! Työskentelemme niin urheiluseurojen kuin yritysten, yhdistysten kuin yksityishenkilöidenkin kanssa! Järjestämme myös useita erilaisia lyhyitä kursseja, jotka auttavat sinua itsenäiseen tehokkaaseen harjoitteluun!

Päätavoitteemme on avustaa ja ohjata sinut saavuttamaan tavoitteesi, oli se sitten paremmaksi urheilijaksi kehittyminen, terveytesi kohentaminen tai liikunnasta nauttiminen!

 

URHEILUSEURAT

Urheiluseurojen parissa me tahdomme nostaa Suomen huippu-urheilua paremmalle tasolle tuomalla ammattitaitoista valmennusta jo juniori-ikäisillekin urheilijoille ja auttaa nuoria urheilijoita pääsemään pitkälle ja menestyksekkäälle polulle! Tämän lisäksi haluamme tuoda uutta ja nykyaikaista valmennuskulttuuria seuroihin niiden perinteitä kuitenkin kunnioittaen.

Urheiluseuroille tarjoamme tällä hetkellä kattavan valikoiman erilaista valmennustyötä. Työnkuvamme on hyvin lajista ja joukkueesta riippuvainen. Pääpainon voidaan kuitenkin sanoa olevan itse lajivalmennuksessa sekä oheisharjoittelun valmennuksessa, testauksessa ja ohjelmoinnissa. Lisätietoa fysiikavalmennuksesta ja testauksesta löydät koutsimme Villen Suorituskykykeskuksen sivuilta.

Tällä hetkellä valmennustoimintaamme löytää kahdesta eri urheiluseurasta:

  • Santa’s United
  • SC Hawks

Valmennushistoriasta löytyvät muun muassa Napapiirin Salibandy, RSB-Team, RoPS, WoVo, SCR, RoKi, Westend Indians, FC Santa Claus Juniorit, SB Pro Nurmijärvi ja Suomen Puolustusvoimat.

UniFit tarjoaa myös yksittäisiä ja/tai viikottaisia tunteja esimerkiksi taito- tai fysiikkavalmennukseen eri seuroille ja joukkueille. Työnkuva, kesto ja hinnoittelu sovitaan aina urheiluseuran kanssa erikseen. Tee tarjous tai ota yhteyttä! Yhteystietomme löytyvät tämän sivun ylälaidasta

 

YKSITYISHENKILÖT & PIENRYHMÄT

Meillä UniFitillä on erittäin monipuolinen valikoima erilaisia ratkaisuja niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin pienryhmillekin. Päätavoitteemme on luoda juuri sinulle tai yhteisöllesi sopivia ratkaisuja ja ohjelmia. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjouksia tai mahdollisia palveluita joilla voimme auttaa!

Pystymme tarjoamaan kaikkea yksittäisistä konsultoinneista ja liikunta/seminaaritapahtumista useamman kerran koulutuksiin ja liikunnanohjauksiin.

 

[Pystyt muuten tsekkaamaan EU:n vaatiman tietosuojaselosteemme tästä: TIETOSUOJA ]

yhteistyössä

Kehonhuoltamo FixIt

Kehonhuoltamon pyörittäjä Jari on luottofysioterapeuttimme. Kaveri on velho kehittämään ihmisen kivutonta ja luonnollista liikkumista. Voimme aina ohjata ja suositella Jarin palveluita kaikille asiakkaillemme joilla on haasteita liikkumisensa kanssa. Kehonhuoltamo on myös hyvin aktiivinen Facebookissa, kannatta tarkastaa!

Arctic 24/7

Monipuolisen harjoittelun kuntokeskus Rovaniemen keskustan tuntumassa! Mahdollisuudet tehokkaaseen ja toimviaan treeniin joka tavoitteelle, ja auki milloin vaan! Tarjoamme Arctic 24/7 salilla personal training -valmennustamme ja saatat bongata meidät itsekin pumppaamasta rautaa!

Tilitoimisto Hyvärinen

Luotamme taloushallintomme Tilitoimisto Hyväriselle! Hyväriset ovat olleet tukenamme alusta alkaen emmekä voi kuin suositella heidän palveluitaan. Välitön ja jatkuva tuki, sekä ymmärtäväistä ja henkilökohtaista palvelua tällaisillekin yritysmaailman puupäille.