valmentajat

Valmentaja

Tuomas Laakkonen

UniFit Oy:n hallituksen PJ

Ammattinimikkeet: VOK1 Kouluttaja, Urheiluhieroja, Yleisurheiluohjaaja

Päätavoitteenani valmentajana on kehittää Sinua yksilöllisesti, ja takaamaan laadukkaalla harjoittelulla terveellinen elämä. Tällä hetkellä toimin Espoossa UniFit Oyn Juoksuvalmentajana sekä Personal Trainerina.

Olen 29-vuotias koulutettu urheiluhieroja ja liikunnanohjaajaopiskelija. Omaa lajitaustaa löytyy yleisurheilusta keskimatkoilta, sekä salibandyn parissa.

Tapailemisiin!

Lue Lisää

Valmentaja

Ville Vilén

UniFit Oyn Toimitusjohtaja

Ammattinimikkeet: Liikunnanohjaaja (AMK), POK1

Olen 25-vuotias voimaileva joogailija. Koulutustaustaltani löytyy liikunnanohjaajan ja pian fysioterapeutin tutkinto. Valmennuksen lisäksi olen rakentanut päivittäisiä tapoja liikkumisen, lukemisen ja kirjoittamisen ympärille. Autan sinua liikkumaan enemmän ja paremmin.

Hyvinvointimme rakentuu elämäntapojemme ympärille. Intohimoni ja uteliaisuuteni käytöksen ja liikkumisen tieteeseen antaa minulle mahdollisuuden luoda kanssasi arkeesi parhaiten sopivia tapoja kehosi, kuntosi ja terveytesi muuttamiseen.

UniFitillä päärooleihini lukeutuu etävalmennus, kahvakuulavalmennus, personal training, kouluttaminen sekä useiden eri urheiluseurojen fysiikkavalmennus.

Lue Lisää