valmentajat

Valmentaja

Tuomas Laakkonen

UniFit Oy:n hallituksen PJ

Ammattinimikkeet: VOK1 Kouluttaja, Urheiluhieroja, Yleisurheiluohjaaja

Päätavoitteenani valmentajana on kehittää Sinua yksilöllisesti, ja takaamaan laadukkaalla harjoittelulla terveellinen elämä. Tällä hetkellä toimin Espoossa UniFit Oyn Juoksuvalmentajana sekä Personal Trainerina.

Olen 31-vuotias koulutettu urheiluhieroja ja ammattivalmentaja. Omaa lajitaustaa löytyy yleisurheilusta keskimatkoilta, sekä salibandyn parissa.

Tapailemisiin!

Lue Lisää

Juoksuvalmentaja

Suvi Selvenius

Olen entinen huippu-urheilija ja toimin UniFit Oy:n kanssa yhteistyössä juoksuvalmentajana. Teen ohjauksia ryhmille, pidän luentoja, sekä tarjoan henkilökohtaista valmennusta, jolloin suunnitelma laaditaan tarpeidesi mukaan. Olen myös kouluttautunut pilatesohjaajaksi.

Olen liikkunut koko ikäni ja lapseni/nuorena hyvinkin monipuolisesti, harrastaen mm. yleisurheilua, balettia, jalkapalloa, sählyä, telinevoimistelua, hiihtoa. Näen, että monipuolinen lajitausta on paras lähtökohta ponnistaa ja erilaisten lajien harrastaminen vahvistaa kehoa monipuolisesti.

Valmentajana haluan innostaa ja kannustaa sinua liikkumaan, löytämään oma tapasi liikkua ja saavuttamaan tavoitteesi. Minulle palkitsevinta on nähdä hymy asiakkaan kasvoilla treenin jälkeen ja tyytyväisyys tehtyyn työhön.

Lue Lisää

Valmentaja

Ville Vilén

UniFit Oyn Toimitusjohtaja

Ammattinimikkeet: Liikunnanohjaaja (AMK), Fysioterapeutti (AMK), POK1

Olen 27-vuotias voimaileva joogailija. Koulutustaustaltani löytyy liikunnanohjaajan ja fysioterapeutin tutkinto. Valmennuksen lisäksi olen rakentanut päivittäisiä tapoja liikkumisen, lukemisen ja kirjoittamisen ympärille. Autan sinua liikkumaan enemmän ja paremmin.

Hyvinvointimme rakentuu elämäntapojemme ympärille. Intohimoni ja uteliaisuuteni käytöksen ja liikkumisen tieteeseen antaa minulle mahdollisuuden luoda kanssasi arkeesi parhaiten sopivia tapoja kehosi, kuntosi ja terveytesi muuttamiseen.

UniFitillä päärooleihini lukeutuu etävalmennus, pienryhmävalmennus, personal training, kouluttaminen sekä  joukkuelajien fysiikkavalmennus.

Lue Lisää