kurssitarjontamme

Tarjoamme monipuolisten valmennuspalveluidemme lisäksi myös kattavan määrän erilaisia lyhyitä kursseja Rovaniemellä! Kursseiltamme saat työkaluja, ideoita sekä ohjeita monipuoliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun.

Kiinnostaisiko juoksemisen aloittaminen? Onnistuu. Haluaisitko kahvakuulailla, mutta olet epävarma tekniikastasi? Ei hätää. Opetamme sinua myös pitämään huolta kehostasi!

Voit ilmoittautua kursseille helposti vaikka samointein. Lisätietoja ja yhteyden valmentajiin saat osoitteesta info@unifit.fi

Arjen Sankareiksi – Lapin Korkeakoulujen Verkkovalmennus 2018

Hei opiskelija! On aika aloittaa luomaan tarinaasi kohti arjen sankaruutta. Toimimme valmentajinasi Lapin korkeakoulujen 12 viikon verkkovalmennuksessa 8.1 alkaen. Puhtaasti verkossa toteutettava kurssimme auttaa sinua löytämään liikunnan ilon, rakentamaan aktiivisia elämäntapoja ja luomaan kokonaisvaltaista hyvinvointia arkeesi. Tällä kurssilla etenet omaan tahtiisi ja olet oman arkesi sankari, hyppää mukaan!

Lue Lisää

Ota kuula haltuun! – Kahvakuulaharjoittelu Rovaniemi

Kahvakuula on todella tehokas ja hyödyllinen treeniväline niin kotona kuin kuntosalillakin. Haluamme karistaa turhat epävarmuutesi kuulalla treenaamisesta. Kuula Haltuun -tunniltamme saat hyvän treenin lisäksi saat vinkit turvalliseen suoritustekniikkaan ja eväät suorituskyvyn parhaimpaan kehittämiseen.

Tunnit pidetään Rovaniemellä Arctic 24/7 ja Kunnon Paikka kuntosaleilla. Bookka aika kuulakurssille kun vain sinulle parhaiten sopii ja ota kuula haltuun!

Lue Lisää