Palvelu · Laatu · Ammattitaito

Olet päättänyt ottaa ensimmäiset askeleet kohti parempaa sinua, loistavaa! Meiltä saat juuri sinun tavoitteillesi ja tarpeillesi parhaiten soveltuvan kokemuksen ja palvelun. Sovitetaan elämäntapamuutos osaksi elämääsi. Me olemme tukenasi niin lenkkipolulla, kuntosalilla kuin vaikka omassa kotipihassasikin. Kerro sinä missä ja milloin toimitaan, me kerromme miten ja kuinka paljon!

Jos olet yhtään epävarma, lukaise vielä asiakkaidemme menestyksestä ja kokemuksista ASIAKASKERTOMUKSISTAMME

Ota meihin yhteyttä sähköpostiste osoitteeseen info@unifit.fi

Yksin ei tarvitse treenata, voit ottaa kaverisi mukaan! Katso kannustusjoukko -kampanjamme lisätiedot!

Juoksuvalmennus Espoo & Nurmijärvi

”Tylsää ja yksitoikkoista”, ”Juoksu ei ole mun juttu…Juoksu on vain kovakuntoisille…Polvet, sääret ja selkä eivät kestä juoksemista”.

Tule kumoamaan harhaluulot UniFitin juoksuvalmennukseen! Haluamme auttaa sinua löytämään nautintoa juoksemisesta, sekä opettaa turvallisen ja tehokkaan juoksemisen taidot! Tarjoamme tällä hetkellä juoksuvalmennusta Espoon ja Nurmijärven alueilla. Valmentajinasi toimivat koutsi Tuomas Laakkonen ja huippujuoksija Suvi Selvenius.

Lue Lisää

Lähivalmennus Rovaniemi

Oletko epävarma muutoksen aloittamisesta? Älä anna aikasi tai elämäntilanteesi enää seisoa tiellä. Ymmärrämme, että sinulla on elämää kuntoilun ulkopuolellakin, ja haluamme tuoda sinulle ratkaisun.

Personal Trainingillamme sovitamme yhdessä mielekkään, kivuttoman ja tehokkaan liikunnan elämääsi ja tuemme matkaasi muutokseen alusta asti. Kerro sinä meille missä ja milloin, me kerromme miten ja kuinka paljon!

Lue Lisää

Etävalmennus

Parempaa hyvinvointia ilman kiirettä, sitovia aikatauluja tai treenipaikkoja! Suositun etävalmennuksemme kautta tarjoamme henkilökohtaista valmennusta kaikkialle Suomeen.

Nettivalmennus maksaa sinulle vain murto-osan siitä, mitä personal trainer kuukaudessa yksinään maksaisi, salikortista puhumattakaan.

Lue Lisää