Asiakaskansi1

Haluamme tällä sivulla jakaa asiakaskertomuksiamme ja ihmisten kokemuksia sekä menestystä valmennuksestamme! Jos haluat päästä sankareidemme joukkoon, jätä yhteydenottopyyntö TÄSTÄ LINKISTÄ.

MARKO

Valmennuspaketti Juoksuvalmennus
Harjoittelutapa: Juoksu ja kuntosaliharjoittelu
Valmennuksen kesto: 3 kuukautta

 

”Hyvä, tsemppaava ja positiivinen kohtelu! Mun juoksuun saatiin ”järkeä” ja iloisuutta. Mies ei ollut joka treenin jälkeen ihan rikki, joka auttoi henkisesti jaksamaan paremmin.”

Marko juoksi puolimaratonin kesäkuussa Rovaniemi Marathonilla ja aloitti valmennuksen UniFitin kanssa tämän jälkeen. Levillä Ruskamaratonilla kesäkuun ajasta pois huikeat 5 minuuttia juosten 1.37.

 

SARI

Valmennuspaketti Juoksuvalmennus
Harjoittelutapa: Juoksu ja lihaskuntoharjoittelu

 

”Mie tein sen! Mikä mahtava fiilis, kun maaliviivan ylitti! Hieno palkinto monen viikon uurastukselle.”

Sari onnistui puskemaan kuukausien harjoittelun jälkeen ensimmäisen puolimaratoninsa. Harjoittelu on jatkunut kovana eteenpäin kohti uusia tavoitteita.

 

NORA

Valmennuspaketti Juoksuvalmennus
Harjoittelutapa: Juoksu ja kuntosaliharjoittelu
Valmennuksen kesto: 3 kuukautta

”Nojoo, täytyy kyllä sanoa, että juoksuintoa ei saa tapettua! Kävin jo ostaa uudet lenkkaritkii, joten kyllä tästä jatketaan! Eihän tähän ilman treenaamista ja hyvää valmentajaa olis kyennyt. Ja olihan se hieno fiilis kun maaliviivan yli pääs ja sai sen mitalin kaulaan”

Kesäkuussa Nora pinkoi ensimmäisen puolimaratoninsa juoksuvalmennuksessa, ja vain kolme kuukautta myöhemmin puskettiin menemään jo täyspitkä maraton. Pitkät lenkit kerkesivät siis keväällä ja kesällä tulla tutuksi!

 

SARI

Valmennuspaketti Lähivalmennus
Harjoittelutapa: Kotitreeni, ulkoliikunta
Valmennuksen kesto: 3 kuukautta

 

”Valmennus avasi omia silmiä ainakin siinä, että pitää melko kurinalaisesti pitäytyä sekä ravinnon että liikkumisen suhteen suunnitelmassa, jos haluaa tavoitteeseen päästä. – Siinä mielessä tuo valmennus oli hyvä, että en missään vaiheessa jättänyt hommaa kesken vaikka välillä mieli teki. Repsahdusten jälkeen noustiin taas uudelleen :D” Oma liikkuminen on tullut säännöllisemmäksi ja suunnitelmallisemmaksi.

Sari lähti kolmen muun arjen sankarin kanssa pienryhmävalmennukseemme, ja sai paljon menestystä elämäntapojen muokkaamisesta ja kehittämisestään. Liikuntaan tuntui jäävän hyvä maku, ja lihaskunto sekä liikkuvuus kasvoivat valmennuksen aikana huomattavasti! Tunnollisella ja kurinalaisella työllä päästiin oikein hyvin alkuun.

 

HENNA

Valmennuspaketti Lähivalmennus
Harjoittelutapa: Kotitreeni ja salitreeni
Valmennuksen kesto: 3 kuukautta

 

”Valmennuksessani pääsin tavoitteeseeni keskivartalon kehittymisen suhteen, raskauden mukanaan tuoma erkanema pieneni ja lihakset lähtivät aktivoitumaan ja kehittymään. Ravitsemukseen sain vahvistusta ja hienosäätöä, mitä kaipailin ja samalla sain ideoita kyllä myös lasten ravitsemukseen. Hyviä ohjelmia jäi käyttööni ja nyt liikkuminen on itsestä kiinni, sillä ohjelmissa on lasten kanssa myös kotona toteutettavia vaihtoehtoja.

Henna lähti mukaan kolmen muun arjen sankarin kanssa pienryhmävalmennukseemme. Päätavoitteena oli taas saada liikkunasta elämäntapa ja saada raskauden jälkeen keskivartalon voimatasoja takaisin kuosiin. Ohjelma räätälöitiin niin salille kuin Hennan kiireiseen kotielämäänkin. Tällä joustavalla lähestymistavalla päästiin hyvin eteenpäin keskivartalon lihaskunnon ja kehonhallinnan parantuen huomattavasti.

 

JENNI

Valmennuspaketti Lähivalmennus
Harjoittelutapa: Kotitreeni, salitreeni ja juoksu
Valmennuksen kesto: 1 kuukausi

 

”Tästä valmennuksesta kyllä on ollut minulle tosi paljon hyötyä, ja olen todellakin päässyt treenaamisen makuun! Olette tosi hyvin minua ohjeistaneet ja tsempanneet tässä 4 viikon aikana. Kiitos todella paljon kaikesta!”

Jenni tuli mukaan Punnitse & Säästän arvontakilpailun kautta, ja halusi kohottaa kuntoaan, pudottaa painoaan ja kehittää elämäntapojaan. Alussa hän oli hieman epävarma mutta silti määrätietoinen. Kuukausi myöhemmin Jennin aktiivisuus on löytänyt uuden liekin ja hän on elämäntavoistaan ja pienistä teoista oppinut hyvin paljon.

 

PIIA

Valmennuspaketti: Lähivalmennus
Harjoittelutapa: Kotitreeni ja juoksu
Valmennuksen kesto: 6 Kuukautta

 

Piia voitti taannoin valmennuspakettimme hyvän mielen joulutempauksessa, ja on siitä asti pysynyt mukana kotivalmennuksessamme. Piia oli käynyt asiakkaillemme tutun syklin, kokeillen erilaisia dieettejä ja painonpudotusohjelmia onnistuen mutta lopulta päätyen takaisin alkupisteeseen.

Kovaa kontaktilajia Roller derbyä Rovaniemellä treenaava ja tuomaroiva naikkonen on saanut kiinni erittäin hyvin kotona kahvakuulan kanssa riehumisesta ja alkanut juoksemaankin, kokoajan enemmän ja enemmän! Jokapäiväinen herkuttelu on nyt taaksejäänyttä ja arjen jaksaminen on ennätyskorkealla.

Puolen vuoden valmennuksen aikana Piialta paino on pudonnut yli 6 kiloa, vyötäröltä on lähtenyt 15 senttiä!

 

MERJA

Valmennuspaketti: Lähivalmennus
Harjoittelutapa: Kotitreeni ja juoksu
Valmennuksen kesto: 3 Kuukautta

 

”Olen saanut tosi paljon viimeisen kolmen kuukauden aikana, kiitos siitä.”

Merja on ollut kotitreenauksessa nyt vuoden alusta lähtien, ja lähti tavoittelemaan itselleen entistä parempaa kuntoa ja hyvinvointia, kuin myös pudottamaan hieman painoaan. Merja oli arkenaan jo hyvin aktiivinen, pyöräillen ja koiran kanssa kävellen, mutta arjenkin liikunnasta puuttui vielä kokonaisuus parempaan kuntoon tähtäävästä harjoittelusta.

Tällä hetkellä Merja on päässyt juoksemisen makuun oikein kunnolla, tekee koviakin settejä kahvakuulalla useita kertoja viikossa ja on nostanut aktiivisuutensa aivan uudelle tasolle! Hyvinvoinnin ja kunnon kohoamisen lisäksi painoa on lähtenyt useita kiloja ja vyötäröltäkin on kadonnut lähes 10 senttiä!

 

LIISA

Valmennuspaketti: Etävalmennus
Harjoittelutapa: Kotitreeni ja aktiivisuus
Valmennuksen kesto: 7 Kuukautta

 

”Tavattuani tuttujani harvakseltaan, lauseet joita heiltä kuulen….
Oletpas sinä levänneen näköinen, olet laihtunut, olet jotenkin niin muuttunut, ryhtisi on parantunut, huh kun en meinannut tuntea, oletko alkanut urheilemaan?


Silloin mieleni on huikean onnellinen. Sen tiedän, että olen oikealla polulla ja aion jatkaa elämäntaparemonttiani.”

Asiakkaaltamme Liisalta ei sinnikkyys lopu! Liisa on painoaan pudottamaan ja terveyttään kohentaamaan lähtenyt entinen yökerhon pyörittäjä. Vaikka muutosprosessi onkin sisältänyt paljon vastoinkäymistä ja kynsin ja hampain taistelua, jatkaa Liisa yhä vahvasti eteenpäin, ja on löytänyt aivan uudenlaisen otteen ja ilon liikuntaan. Vesijuoksua, kävelyä, kahvakuulailua, hän on saanut aktiivisuudestaan elämäntavan. Tämä on muuttanut positiivisesti myös Liisan nukkumista, jaksamista ja terveyttä!

 

TIINA

Valmennuspaketti: Etävalmennus
Harjoittelutapa: Kotitreeni ja juoksu
Valmennuksen kesto: 1 vuosi 2 kuukautta

 

”Kyllä työ Ville ja Tuomas ootte aika tyyppejä kun ootte miut saanut näin liikkumaan. Tänäänkin koko päivän ollut vähän väsynyt olo ja ajattelin pitää vapaan treenaamisesta ( siis hyvällä omallatunnolla olisin voinutkin) mutta minkä teet kun alkoi äsken tuntumaan että jotain päivästä uupuu.. ja niin tein kahvakuulatreenin. Nyt hyvä mieli!”

Tiinasta meillä on teille loistava tarina blogissakin. Lukaiskaa ihmeessä. Tässä vielä Tiinan lähtökohdat omin sanoin:

”Etävalmennuksen alussa ylipainoa oli ehtinyt kertyä aika tavalla ja ruokavalio ei aina ole ollut kaikista terveellisin, söin usein isoja annoksia ruokaa ja liian harvoin. Liikkuminen oli hieman yksipuolista, koiran kanssa kävelylenkkejä enimmäkseen. Painonpudotusta olin yrittänyt useamman kerran mm. Nutrilett tuotteilla ja erilaisilla paastoilla.”

Nykyään Tiina käy aamulla jopa 7 kilometrin juoksulenkkejä ennen auringon nousua, ja treenailee kahvakuulilla pitkin viikkoa kotonaan. Painoa on pudonnut valmennuksen aikana 17 kiloa, vyötäröltä on lähtenyt huikeat 20 senttiä, ja toukokuussa Tiina on päättänyt juosta naisten kympin, eli 10 kilometrin juoksumatkan!

 

TUUKKA

Valmennuspaketti: Lähivalmennus
Harjoittelutapa: Kuntosali
Valmennuksen kesto: 6 kuukautta

 

Tuukka on jääkiekkomaalivahti joka halusi lähteä parantamaan liikkuvuuttaan ja suorituskykyään veskarina ahtaasta ja kipeytyneestä lonkasta huolimatta. Ville vanhana lätkämaalivahtien koutsina on ottanut haasteen vastaan.

Harjoittelun tuloksena Tuukan kehonhallinta ja liikkuminen on kehittynyt huomattavasti, ja voimatasot ovat suorastaan räjähtäneet. Maasta hän vetää nykyään helposti 70 kiloa enemmän kuin ennen, eikä liikkuminen jäällä ole ikinä ollut näin kevyttä tai nopeaa! Keinot kivutta treenaamiseen ja suorituskyvyn kehittämiseen löytyivät salille ja muuhun oheisharjoitteluun

 

JUHA

Valmennuspaketti: Etävalmennus
Harjoittelutapa: Kotitreeni ja lenkkeily
Valmennuksen kesto: 6 kuukautta

 

Juha halusi parantaa hyvinvointiaan ja kuntoaan etävalmennuksemme avulla. Lukuisia punnerruksia, kuulatreenejä ja juoksulenkkejä myöhemmin menestystä on tullut! Roskaruoan syöminen ei enää edes ole kuulemma kauhean mukavaa, eikä herkutellakaan tee mieli. Juha suorittikin valmennuksen lopussa 10 km Midnight Run juoksun tavoiteaikaansa. Tästä tarinan voit lukea blogistamme.

 

PETRI

Valmennuspaketti: Lähivalmennus
Harjoittelutapa: Kotitreeni ja lenkkeily
Valmennuksen kesto: 3 kuukautta

 

Petrin elämä oli jo valmiiksi kovin vauhdikasta, urheiluvalmennuksien, työn ja perheen ympärillä. Kunto oli päässyt hieman putoamaan entisistä urheilijan lukemista, ja ravinnossakin oli miehen omasta mielestä paljon väsäiltävää. Halusimme valmennuksessamme keskittyä pieniin aktiivisiin tapoihin, ja kehon stressitasojen hallintaan. Kunto kohisikin valmennuksessa nopeasti, juoksemisesta muodostui kivuton ja mielekäs tapa, sekä vointi ja vireys paranivat paljon. Lähtihän mieheltä jopa kuutisen senttiä vyötäröltäkin!

 

OUTI

Valmennuspaketti: Etävalmennus
Harjoittelutapa: Kotitreeni ja lenkkeily
Valmennuksen kesto: 6 kuukautta

 

Outi lähti valmennukseemme tavoitteenaan pudottaa painoa ja löytää aktiivisuudesta uutta elämäntapaa. Kaikkea oli jo hänen mukaansa kokeiltu, ja nyt oli aika pyytää apua. Outillakaan arjen pyörittäminen ei ollut aina helppoa, mutta hän onnistui tunnollisesti aina palaamaan takaisin kärryille takaiskujen jälkeen! Isoimmiksi voitoikseen valmennuksesta Outi sanoo olevan Liikunnan ilon ja armollisuuden löytämisen omaa kehoa kohtaan, kuin myös terveellisen suhteen rakentamisen ravintoasioiden kanssa. Nykyään Outi on löytänyt ilmajoogailun omaksi lajikseen, hän treenaa myös kotona ja lenkkipolulla matkaten kohti elämänsä kuntoa!

 

KIRSI

Valmennuspaketti: Lähivalmennus
Harjoittelutapa: Kotitreeni, kuntosali ja lenkkeily
Valmennuksen kesto: 3 kuukautta

 

Kirsillä oli kova haaste lähteä liikkumaan: Ikävät polvikivut tekivät treenaamisesta epämiellyttävää, eikä aktiivista elämäntapaa hyvistä yrityksistä huolimatta ollut vielä löytynyt. Yhdessä hänen kanssaan löydettiin kuitenkin harjoitteet joita pystyttiin kivutta kehittämään, ja nykyään Kirsi pystyy liikkumaan paljon vapaammin. Ehkä tärkeimpänä asiana hän sai meiltä ideoita koti- ja salitreenaamiseen: Kuinka treenata kivutta ja silti luoda kehitystä. Pian Kirsi treenailikin melkein päivittäin ja sai aivan uuden innon aktiivisuuteen.