Juoksukoulu saapuu Nurmijärvelle uuden valmentajan saattelemana

Kesä ja Juoksukoulu kuuluvat yhteen. Kelpaisivatko huippuammattilaisen vinkit juoksemiseen?

Saamme ylpeinä ilmoittaa, että yksi kaikkien aikojen suomalaisista juoksijoista Suvi Selvenius on aloittanut yhteistyön kanssamme juoksuvalmennuksemme kehittämiseksi pääkaupunkiseudulla. Suvi on urallaan saavuttanut useita Suomen mestaruuksia keskimatkoilla ja on jo vuosia ollut innokas jakamaan oppimaansa eteenpäin arjen sankareille. Suvilta saat haltuun vinkit ja käytännön keinot sekä henkilökohtaisessa juoksuvalmennuksessa että juoksukouluissamme.

Järjestämmekin Suvin toteuttamana kesäkuussa ensimmäiset juoksukoulumme Nurmijärvellä! Kurssit kestävät kaksi päivää ja ne järjestetään Klaukkalassa sekä Nurmijärven kirkonkylällä 10.6 – 14.6 välisenä aikana. Tavoitteenamme on auttaa sinua juoksemaan tehokkaasti, kevyesti ja hyvällä fiiliksellä. Kurssit sopivat hyvin niille, jotka vasta harkitsevat juoksuharrastuksen aloittamista kuin myös niille, joilla kilometrejä on jo takanapäin. Katso lisätietoja alapuolelta ja ilmoittaudu mukaan. Vain 10 ensimmäistä otetaan mukaan, joten tee päätös vikkelästi.

Pääkaupunkiseutua tullaan muutenkin hemmottelemaan juoksukouluilla, joten pysy tarkkana ja seuraa kurssi-ilmoituksiamme.

Aktiivisia kilometrejä arjen sankarit!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot tästä linkistä.

Lisätietoja Suvista.

 

– Ville, Tuomas ja Suvi

Comments are closed.