UniFit Oy laajentaa! Uusi sali mukaan yhteistyöhön

Arctic2UniFit Oy laajentaa toimintaansa Arctic 24/7 Gymin tiloihin Rovaniemelle. Arctic 24/7 on suuri ja kattava toiminnallinen punttisali lähellä Rovaniemen keskustaa, ja loistava lisä UniFitin luottokuntosaleihin. Haluamme tarjota liikkumista juuri sinun ehdoillasi ja tarpeillasi. Tämän takia onkin loistavaa että saimme luvan tuoda koutsaustamme myös Arctic 24/7:n laadukkaisiin tiloihin! (Löydätte kuntosalin muuten myös Facebookista!)

Täällä pystyy treenata tavoitteeseen kuin tavoitteeseen, olit sitten kehonmuokkausta tai suorituskykyä kehittävä urheilija tai elämäsi kuntoa tavoitteleva arjen sankari. Saatat bongata myös meidät täältä välillä harjoittelemasta. Uusin valmennettavamme Esko aloittikin matkansa tältä salilta kanssamme tavoitteenaan saada lisää lihasta. Treenit ovat pyörähtäneet loistavasti käyntiin!

Tarjoamme salilla Personal Trainingiä ja pienryhmäkoutsausta. Kuvassa olevan valmentajamme Villen valmennuskalenterissa on tilaa vielä aamuvalmennukselle, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ennen kuin sekin paikka menee!

Comments are closed.