Yhdessä tekeminen on aina hauskempaa! Kumpi mahtaa kuulostaa paremmalta: Hengailet yksinään kotona kahvia juoden vai että olet parhaitten kavereidesi ja läheistesi seurassa? Sama pätee myös liikkumiseen. Kun sinulla on vahva kannustusjoukko tukenasi, onnistut varmemmin tavoitteissasi!

Me UniFit Oy:llä haluamme olla mukana luomassa omaa kannustusjoukkoasi.

Aiheeseen liittyen, tiesitkö että etenkin liikunnallisten ja syömiseen liittyvien elämäntapojen onnistuminen korostuu jos sinulla on samassa matkassa tukena ystäviä ja tuttujasi? Esimerkiksi painonpudotuksessa onnistuminen on korostunut kun mukana on kolme ystävää! (Wing, ym. 1999.) Perheenjäsenien ja ystävien tuki on myös löydetty tärkeäksi sen sijaan että tyytyisit yksi polkuasi kulkemaan. (Powers, Koestner, Gorin, 2008.)

Jaamme nämä tutkimustiedot kanssasi jotta sinun muutoksesi olisi mahdollisimman onnistunut, ja jotta saisit kaiken mahdollisen tuen ja avun mukaasi. Haluamme että sinulla on tukea matkallasi vuorokauden jokaisena tuntina. Olemme kyllä jo luoneet useita vastuullistavia menetelmiä, kuten harjoitus- ja ravintopäiväkirjoja kuin myös tapakalenteria. Huomasimme kuitenkin että vastuullisuuden laajetessa ja korostuessa myös muualle ympärillesi tulokset ovat vielä parempia ja menosi on entistä tasaisempaa. Meillä on sinulle lahjoitettavaksi kaksi hienoa tarjousta:

 

LÄHETETARJOUS
Haluamme tarjota sinulle pienen palkkion tukijoukkojen haalimisesta. Jokaisesta ystävästäsi ja läheisestäsi jonka saat mukaan valmennuspalveluihimme, annamme sinulle reilun alennuksen tai jopa valmennuspalveluita ilmaiseksi.

  • Personal Training ja lähivalmennuspalvelut – 15% alennusta jokaisesta kahdesta ystävästäsi, jotka saat valmennettavaksemme.
  • Etävalmennuspalvelu 1kk ilmaiseksi jokaisesta kahdesta ystävästäsi, jotka ostavat valmennuspalveluitamme.

 

KANNUSTUSJOUKOT
Valmennuslomakkeidesi mukana saat tukijoukkokutsut, jonne voit listata ystäviäsi ja läheisiäsi, jotka ovat tukenasi koko projektin ajan. Näiden henkilöiden nimeäminen ei velvoita sinua tai heitä mihinkään. Haluamme pitää heidät ajan tasalla edistymisestäsi ja onnistumisistasi, kuin myös antaa vinkkejä tukemiseesi jotta sinä pääset tavoitteisiisi.

Haluamme sen lisäksi tarjota tukijoukoillesi alennuksen valmennuspalveluistamme. Tarjoamme tukijoukoillesi valmennuspalveluihimme 10% alennuksen!

 

Kaikki tuotteemme muuten löydät täältä! Kysyttävät ja lisätiedot voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@unifit.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön helposti TÄSTÄ LINKISTÄ. Valmentajamme on sinuun yhteydessä niin nopeasti kuin mahdollista!