minne olet matkalla?

Otsikko sanoo kaiken olennaisen. Mitä sinä haluat? Kysy tuota itseltäsi, tarvittaessa joka päivä. Toiset meistä Map_2 copyovat selvästi matkalla johonkin. Jotkut ovat leiriytyneet ja jämähtäneet matkan varrelle, toiset taas harhailevat ympäriinsä ilman päämäärää. Mikään ei ole surullisempaa kuin yksilö joka on pysäköinyt ja majoittunut matkallensa. Hän on päättänyt lopettaa kehittymisensä, kasvamisensa ja kokemisensa. Mutta sinä, lukijamme, olet päättänyt toisin. Olet valinnut päämääräsi ja otat tietoisia askeleita päästäksesi sinne. Jos et vielä ole, valitse päämäärä nyt, ja ota ensimmäinen askel jo tänään.

Minä ja Tuomas olemme myös matkalla omiin kohteisiimme. Välillä mekin tarvitsemme ohjeita ja apua. Tämän takia olemme päättäneet haluavamme auttaa muita, jotka matkallaan sattuvat apua tai ohjeistusta kaipaamaan.

Olen ihan rehellinen, matkasi ei tule olemaan helppo tai yksinkertainen. Ihan kuin yrittäisit pelata pasianssia ruuhkaisessa huoneessa: Kaikki antavat neuvoja. Kaikkialla ympärilläsi sinulle myydään kalliita reittiohjeita tai jopa valmiita karttoja. Tai sitten joku kertoo sinulle uudesta salareitistä jonka avulla pääset nopeinten perille. Ikävä kyllä nämä kartat on usein aivan väärästä paikasta, tai reittiohjeet ohjaavat sinut mönkään. Saatat ohjeilla päästä hyvin lähelle kohdettasi, mutta sitten kierrätkin yhtäkkiä takaisin alkuun tai jopa kauemmas tavoitteestasi. Ehkä reittiohjeet jotka sait iltapäivämediasta tökkäävätkin ylitsepääsemättömään esteeseen puolenvälin paikkeilla ja joudut palaamaan takaisin alkuun.

path_obstacleEpäonnistumisia tulee aivan varmasti. Ehkä kompastelet muutaman metrin välein. Saatat jossain välissä joutua ottamaan muutaman askeleen takaisinkin. Mutta tässä vaiheessa tulee koko homman ydin: Et saa luovuttaa. Älä palaa takaisin alkuun. Jatka matkaasi. Jokainen kompurointi jonka teet vie sinut lähemmäksi määränpäätäsi. Jokainen ylitsepääsemätön este on paikallaan opettamassa sinulle kuinka se on mahdollista ohittaa.

Kaikista tärkeintä on kuitenkin nauttia matkasta. Päämääräsi saavuttaminen on toki hienoa, mutta usein viimeistään saavutettuasi kohteen tajuat kuinka tärkeä, opettavainen ja kehittävä matkasi oli. Päämäärä itsessään ei usein luo onnellisuutta, vaan löydät sen matkasi varrelta. Matka opettaa paljon. Olet päättäväisempi kuin uskoitkaan, pystyt uskomattomiin tekoihin.

Tämän kohteesi saavutettuasi kääntyy näkökenttäsi saman tien seuraavaan kohteeseen. Haluamme että jatkat matkaa saman tien. Kohde saattaa olla täysin eri edellisestä, mutta haluamme ettet tyydy jämähtämään paikalleen. Pyri aina kohti uutta rastia ja elä ja koe koko matkan ajan, koska matka on tärkeämpi kuin päämääräsi.

Kuvat osoitteesta morguefile.com
Tykkäsitkö tekstistä? Tue meitä Facebookissa.
Tykkäsitkö tekstistä? Tue meitä Facebookissa.
Comments are closed.

Löydä valopylvääsi

Elämäntapamuutos onnistuu paremmin pienemmän vastuksen reittien kautta. Käytä hyödyksesi valopylväitä, jotta pääset tehokkaasti alkuun. Näin se tapahtuu.

Kesytä Elefanttisi – Toiminnanohjaus ja liikunta

Toiminnanohjaus on elämäntapojesi ja motivaatiosi moottori. Sieltä saat tavoitteenmukaisen toimintasi ja fiksut valintasi. Liikunta voi olla tehokas keino tämän systeemin kehittämiseen. Mutta kaikki liikunta ei aivan toimi samalla tavalla.

Huumaavaa liikunta – Juoksijan hurmos

Mielekäs liikunta saa meidät liikkumaan enemmän. Hyvän fiiliksen hakeminen treenaamisesta on erittäin tärkeää. Meillä on onneksi useita sisään rakennettuja järjestelmiä tukemassa tätä tavoitetta. Yksi niistä on juoksijan hurmos.

1 Sääntö elämääsi sopivaan muutokseen

Milloin päiväsi tulisi alkaa? Vasta kun saat sen valmiiksi. Elämääsi sopiva muutos syntyy joustavuuden ja keinovoiman avulla. Artikkelimme käy läpi tämän yksinkertaisen lähestymistavan elämäntapamuutoksiin. Kokeile tätä vaikka heti!

5 Erilaista kysymystä uuden vuoden lupauksiin

Uusi vuosi on lupauksia täynnä. Kuitenkin jopa 80-90% lupaajista lopettaa ennen aikojaan. Emme muutoksen alla usein rakenna tarpeeksi pitävää mallia toiminnalle. Kysy itseltäsi nämä 5 kysymystä jotta onnistut!

Elämäntapamuutoksen 3 sääntöä

Kaikki toimii kyllä hetken. Mutta mitä sitten kun dieetti tai treeniohjelma loppuu? Tutkimuksien mukaan jopa 80-90% ihmisistä palaa takaisin vanhoihin tapoihinsa vuoden tai parin sisällä. Elämäntapamuutos pitää rakentaa aivan toisin. Päivän artikkelimme käsittelee kolme tärkeintä sääntöä.

2 työkalua parempiin valintoihin

Tahdonvoima ei todellisuudessa aja valintojasi. Asia on paljon monimutkaisempi, mutta niihin vaikuttaminen ei ole. Ota ohjat käsiisi ja hyödynnä liikunta- ja tietoisuusharjoittelun tuomat hyödyt parempiin valintoihin

Tahdonvoima on harhaa

Aika, jolloin tahdonvoiman puute oli syypää ylipainoon, addiktioon ja epäaktiivisuuteen on ohi. Olemme pahasti ymmärtäneet tahdonvoiman idean. Kyseessä ei ole mikään myyttinen energianlähde joka ohjaa valintojamme. Näin asia on todellisuudessa…