pihal eka pihal vika

playground

Tästä puhuttiin jo viime viikolla.Et tarvitse rahaa liikkumiseen. Kaiken hassuttelun ja hymähtelyn lomassa haluan että ette aliarvioi kehonpainon ja yksinkertaisten treenivälineiden potentiaalia. Ei epäilystäkään, nyt leikkipuisto otetaan vakavasti. Sun pitää vaan olla pihal eka, pihal vika.

Toistan tätä joka ikinen viikko, mutta hyvät asiat kaipaavat toistoa: Liikkuminen on ihmisoikeus. Tee mitä pystyt, sillä mitä sinulla on missä ikinä oletkaan. Luovuudella ja päättäväisyydellä sinä luot olosuhteet kuntoilulle, kaikki sen ympärillä on vain tekosyitä. Sinä, ei kukaan muu. Meillä on niin paljon hyviä esimerkkejä ympäristön luomisesta. Siitähän tämä artikkeli lähtikin, katsoppa endorfiinikoukussa blogin kirjoittajan inspis, joka päätyi meitä namedroppaamaan (ja kiitos vielä siitä!) . Mutta tsekatkaa vaikka Laura Peippoa ja tulevaa Snow Bootcamppia, tai mites salaa stalkkaamamme jätkät Tikis, jotka riehuu paikasta riippumatta rautaisella otteella?

pihal ollaan! (VIDEO)

Yllä olevassa videossa on suosikkimme koko kehon treenaukseen. Käytimme tehokkaasti vain ja ainoastaan keinuja! Jos liiketekniikka tai harjoituksen oikeaoppinen suorittaminen mietityttää, ota rohkeasti meihin yhteyttä niin voin jakaa treenivinkkejä. Samoin pihatreenin ohjelmia on aina tarjolla kysyville!

Haluan että tällä viikolla juuri sinä olet se outo tyyppi, joka huppu tai pipo syvällä silmillä tekee kovaa treeniä leikkipuistossa. Haluan että teet kaikkesi käyttämällä sitä mitä sinulla on, siellä missä olet. Osoita kovapäisyytesi ja hyppää keinuun. Vedä leukoja kiipeilytelineissä, hypi penkeille, tee ihan mitä vain.

Ole sinäkin #pihalekapihalvika.

 pihal

PS. Tilaajamme ja asiakkaamme saavat viikonloppuna mahtavan lahjan! Jaamme sähköpostilistalle liittyneille sekä valmennusasiakkaillemme melkoisen ravitsemustietopaketin. Sen nimi on kaikki energiaravintoaineista ja julkaisu sisältää yli 40 sivua tutkittua tietoa kaikesta syömiseen liittyvästä. Haluatko omasi? Liity sähköpostilistallemme etusivulta!

Comments are closed.

Löydä valopylvääsi

Elämäntapamuutos onnistuu paremmin pienemmän vastuksen reittien kautta. Käytä hyödyksesi valopylväitä, jotta pääset tehokkaasti alkuun. Näin se tapahtuu.

Kesytä Elefanttisi – Toiminnanohjaus ja liikunta

Toiminnanohjaus on elämäntapojesi ja motivaatiosi moottori. Sieltä saat tavoitteenmukaisen toimintasi ja fiksut valintasi. Liikunta voi olla tehokas keino tämän systeemin kehittämiseen. Mutta kaikki liikunta ei aivan toimi samalla tavalla.

Huumaavaa liikunta – Juoksijan hurmos

Mielekäs liikunta saa meidät liikkumaan enemmän. Hyvän fiiliksen hakeminen treenaamisesta on erittäin tärkeää. Meillä on onneksi useita sisään rakennettuja järjestelmiä tukemassa tätä tavoitetta. Yksi niistä on juoksijan hurmos.

1 Sääntö elämääsi sopivaan muutokseen

Milloin päiväsi tulisi alkaa? Vasta kun saat sen valmiiksi. Elämääsi sopiva muutos syntyy joustavuuden ja keinovoiman avulla. Artikkelimme käy läpi tämän yksinkertaisen lähestymistavan elämäntapamuutoksiin. Kokeile tätä vaikka heti!

5 Erilaista kysymystä uuden vuoden lupauksiin

Uusi vuosi on lupauksia täynnä. Kuitenkin jopa 80-90% lupaajista lopettaa ennen aikojaan. Emme muutoksen alla usein rakenna tarpeeksi pitävää mallia toiminnalle. Kysy itseltäsi nämä 5 kysymystä jotta onnistut!

Elämäntapamuutoksen 3 sääntöä

Kaikki toimii kyllä hetken. Mutta mitä sitten kun dieetti tai treeniohjelma loppuu? Tutkimuksien mukaan jopa 80-90% ihmisistä palaa takaisin vanhoihin tapoihinsa vuoden tai parin sisällä. Elämäntapamuutos pitää rakentaa aivan toisin. Päivän artikkelimme käsittelee kolme tärkeintä sääntöä.

2 työkalua parempiin valintoihin

Tahdonvoima ei todellisuudessa aja valintojasi. Asia on paljon monimutkaisempi, mutta niihin vaikuttaminen ei ole. Ota ohjat käsiisi ja hyödynnä liikunta- ja tietoisuusharjoittelun tuomat hyödyt parempiin valintoihin

Tahdonvoima on harhaa

Aika, jolloin tahdonvoiman puute oli syypää ylipainoon, addiktioon ja epäaktiivisuuteen on ohi. Olemme pahasti ymmärtäneet tahdonvoiman idean. Kyseessä ei ole mikään myyttinen energianlähde joka ohjaa valintojamme. Näin asia on todellisuudessa…