LV_Kansi2

Tervetuloa lähivalmennukseemme! Olet päättänyt ottaa askeleen kohti muutosta. Lähteäksesi mukaan lähivalmennukseen, voit jättää yhteydenottopyynnön helposti TÄSTÄ. Voit myös otta meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@unifit.fi, tai laittaa viestiä suoraan Tuomakselle tai Villelle.

Haluamme käydä läpi valmennuksemme etenemisen, jotta sinulle ei jää epävarmuuksia tai epäilyksiä siitä, mitä tuleman pitää. Näin saat paremmin tehtyä päätöksen siitä, olisiko meidän valmennuksemme juuri sinun juttusi!

 

1. TAPAAMINEN

Yhteydenottosi käsitellään mahdollisimman nopeasti, ja sovimme ensimmäisen tapaamisen. Tapaaminen ei sido sinua vielä mihinkään, ja siinä käydään läpi tavoitteitasi, tarpeitasi ja voimavarojasi, koska haluamme luoda valmennuksestamme juuri sinun näköisesi. Oli tavoitteesi paremmin voiva keho, isommat lihakset, parempi kunto tai painonpudotus, me voimme auttaa sinua. Valitsemme tavoitteillesi ja ominaisuuksillesi parhaiten sopivan valmentajan.

Luomme keskustelun pohjalta kanssasi mallin valmennuksen kulusta, paikoista ja koostumuksesta. Muista, että toimimme siellä missä sinäkin! Valmennuksemme pyörii lähes kaikilla Rovaniemen kuntosaleilla, kuin myös raikkaassa ulkoilmassa tai olohuoneessasi.

 [HALUAISITKO VALMENNUSTA, MUTTA ASUT MUUALLA SUOMESSA? EI ONGELMAA, KATSO MYÖS ETÄVALMENNUKSEMME, JOKA TOIMII JUURI SIELLÄ MISSÄ SINÄKIN!]

2. KARTOITUS

Seuraavaksi lähdetään mittailemaan ja testailemaan. Saat täytettäväksesi kirjallisen valmennuslomakkeen, ravintopäiväkirjan ja otamme myös ensimmäiset mittaukset. Myös tarkempi kehonkoostumusmittaus on mahdollista sisällyttää testauksiin.

Ensimmäisen harjoituskerran yhteydessä teemme myös kuntotestauksen tarpeidesi mukaisesti. Testeissä kartoitetaan kehitettäviä ominaisuuksia, kuin myös varmistetaan liikuntakykysi ja liiketekniikkasi tulevissa harjoitteissa. Testien ja kartoitusten jälkeen olemme valmiit treenaamaan, ja sinulle luodaan virallinen harjoitusohjelma!

Harjoitusohjelma viimeistellään kartoitusten jälkeen, jotta saamme hyvän kuvan sinulle parhaiten sopivista ja turvallisista liikkeistä ja harjoitteista.

 

3. MUUTOS

Muutos lähtee liikkeelle kuitenkin saman tien. Tarjoamme elämäntapapohjaista valmennusta, joten alamme ottaa askeleita kohti tavoitteitasi jo ensimmäisten tapaamisten aikana. Rakennamme yhdessä parhaiten muutosta tukevan ympäristön, ja luomme pieniä päivittäisiä tekoja ravintoon ja aktiivisuuteen.

Emme tavallisesti tuota ruokavalioita, vaan luomme kanssasi yhdessä sinun näköisesi oman ruokavalion. Sellaisen, jota pystyt noudattamaan niin kauan kuin mahdollista. Kalorien kanssa näpräily ja ravinnon punnitseminen on toisinaan aivan liian monimutkaista, ja haluammekin opettaa sinua syömään hyvin tilanteessa kuin tilanteessa, ilman monimutkaisia laskelmia tai jatkuvaa stressiä.

Valmiiksi kasatut ruokavaliot eivät kestä saati välttämättä sovi elämääsi, joten etenemme mieluummin helpoin askelin kohti parempaa ravintoa sinulle parhaiten sopivin keinoin. Ravintomuutoksia tehdään heti ravintopäiväkirjan saannin jälkeen, ja niitä luodaan lisää viikoittain tai parin viikon välein.

Valmennus tulee jatkumaan viikoittaisin tapaamisin, sekä viikon tai kahden välein tapahtuvin mittauksien sekä kartoituksien kautta. Sinulla on myös jatkuva sähköposti- ja puhelinyhteys valmentajaasi, joka vastaa kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiisi!

matskut

OHEISMATERIAALEJA

Tämän lisäksi saat ensimmäisten tapaamisten yhteydessä kattavan materiaalipankkimme käyttöösi, mihin lukeutuvat muun muassa:

  • Ravinto ja Syöminen – 60 sivuinen tietopankkimme kaikesta ravintoon ja ravintotottumuksiin liittyvästä. Opas sisältää niin konkreettisia käytännön ohjeita ja vinkkejä, kuin myös paljon tietoa käytöksestä, tunteista ja ravintoaineista.
  • 3 Askelta kohti elämäsi kuntoa – E-kirja. Kirja selittää, miksi dieetit epäonnistuvat ja kuinka elämäntapoja kannattaa lähteä rakentamaan.
  • Sinulle räätälöidyt harjoitusohjelmat, sekä yleisiä treenivinkkejä sekä liikepankkeja kotiharjoitteluun sekä kuntosalille.

 

NYT ON SINUN VUOROSI

Miten sinä haluaisit valmennuksesi räätälöitävän? Tällä mallilla olemme onnistuneet luomaan yhdessä asiakkaidemme kanssa lukuisia menestystarinoita, ja auttamaan ihmisiä elämään muutoksenkin keskellä hyvää, ja nautittavaa elämää.

Jos valmennuksestamme heräsi kysyttävää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä? Valmennuksemme hintatiedot löydät Lähivalmennuksen sivuilta. Ensimmäiset tapaamisemme ovat ilmaisia, joten ota rohkeasti ensimmäinen askel ja tule keskustelemaan kanssamme. Luodaan yhdessä sinulle toimivin ratkaisu!

Ilmoittaudu mukaan jättämällä yhteydenottopyyntö, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@unifit.fi