Yleisiä kysymyksiä Start-upista

elämäsi_kuntoon

Olen saanut todella paljon kyselyitä LadyLinen Elämäsi Kuntoon Start-Up kurssista, ja haluaisin nyt kertoa sinulle tarkemmin mistä on kyse. Voit lukaista tämän tekstin sekä laittaa lisäkysymyksiä niin kommentteihin kuin facebookkiin tai vaikka sähköpostiinkin!

 

1. Mitä minun pitäisi odottaa?

Elämäsi kuntoon start-up on ihan jotain uutta. Siinä lähdemme elämäntapojen muokkauksen kautta luomaan polkua kohti tavoitteitasi. Haluamme luoda pysyviä muutoksia, jotka takaavat pitkäkestoisen ja jatkuvan menestyksen. Pureudumme kurssin aikana niin liikunnan ja aktiivisuuden kuin ravinnonkin perusteisiin sekä siihen, kuinka näitä sovelletaan parhaiten sinun arkeesi. Tarkastelemme myös sitä, miksi elämäntapojen muuttaminen tai painonhallinnan ensiaskeleet monesti ovat niin vaikeita.

Haluamme siis kurssilla luoda juuri sinulle toimivimmat ratkaisut elämäsi muuttamiseen! Tulet start-upista saamaan kaikki tarvittavat eväät ravintosi ja aktiivisuutesi kehittämiseen ja painonhallintaan. Ihan rehellisesti puhuen, en voi taata että olet ihan mahtavassa biitsikunnossa 10 viikon jakson jälkeen. Voin kuitenkin taata että jos lähdet sydämellä ja tahdolla mukaan tähän start-uppiin, saat pitkällä juoksulla ihan loistavia tuloksia.

Olemme ohjanneet ihmisiä jo kohta parin vuoden ajan elämäntapojen kautta, ja tämän ideologian konkreettisempaakin menestystä voit nähdä asiakaskertomustemme joukosta.

 

2. Sopiiko tämä minulle?

Lähes poikkeuksetta pystyn sanomaan että start-uppimme sopii sinulle. Kuitenkin, jos haluat bodyfitnesslavoille kymmenessä viikossa, tai pudottaa rajusti painoasi nopeasti, ei kurssi ole sinua varten. Kurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat pudottaa painoaan ja kohottaa hyvinvointiaan ja kuntoaan, sekä pitää nämä muutokset vielä vuodenkin päästä. Tästä syystä kurssin nimikin on elämäsi kuntoon!

Kurssi on käytännöllinen työkalu iästä, painosta tai kuntotasosta riippumatta! Kaikkea kurssin toimintaa voidaan soveltaa sinulle ja tarpeillesi sopivaksi, emmekä jaa ehdottomuuksia liikunnan tai ravinnon saralla. Kokemukseltasi voit olla kuntosaliveteraani tai vasta-alkaja, saat varmasti uusia niksejä harjoittelusi kehittämiseen.

 

3. Mitä jos missaan tunteja?

infograafitMeillä on kaikilla kiireitä. Elämä tapahtuu ja emme aina pääsekään välttämättä osallistumaan. Ei kuitenkaan hätää. Olen luonut start-upin sellaiseksi, että saat kaiken mahdollisen irti sijoituksestasi. Vaikka missaisitkin tunnin, saat tunnista todella kätevät muistiinpanot sekä nätin ja tunnin tiivistävän infograafion (tsekkaa isompi kuva klikkaamalla tosta vasemmalta), sekä tunnista hieman riippuen mahdollisesti videon läpikäydyistä harjoituksista ja niiden tekniikoista!

Tämän lisäksi kurssi on suunniteltu niin, että yhden tunnin missaaminen ei lennätä sinua raiteilta. Pääset ensi viikolla hyvin takaisin kärryille!

 

4. Kuinka pahasti tulen kärsimään?

Onneksi en edes omista telkkaria enää nykyään. Jotenkin liitämme painonpudotuksen ja kehonmuokkauksen hyvin negatiivisiin mielikuviin tappiin asti treenaamisesta ja näännyttävästä syömisestä. Tämä kurssi menee eri polkuja. Liikunnasta ja syömisestä tulee nauttia. Kanukkilääkäri ja ravintokirjailija Yoni Freedhoffin sanoin,

”If you don’t like the life you’re living while you’re losing weight you’re almost certainly going to gain it back”

Haluan start-upin aikana opettaa sinulle kuinka ravinto ja liikunta tuodaan osaksi arkeasi ilman suurta tuskaa ja taistelua. Kurssin aikana toivon sinun löytävän oman reittisi ja polkusi kohti pysyviä tuloksia.

 

5. Saanko valmiita harjoitusohjelmaa tai ruokavaliota?

Emme jaa start-upissa valmiita ohjelmia tai ruokavalioita. Annamme esimerkkejä, ohjeita ja peruslinjauksia, mutta loppu on sinusta kiinni. Jos tuottaisimme valmisohjelmia, et oppisi mitään. Sen sijaan, annamme sinulle välineet ja perustan oman muutoksesi rakentamiseen. Tässä on kuitenkin kyse enemmästä kuin kymmenestä viikosta. Kyse on elämäsi kunnosta, ei vuoden 2015 kesäkunnosta.

 

6. Kuinka mahtava tämä kurssi on?

Ihan älymahtava! Oikeasti, olen todella innoissani tästä start-upista, ja uskon sen toimivuuteen ja potentiaaliin erittäin paljon.

 

7. Muita yksityiskohtia?

Start-up alkaa Maanantaina 20.4 ja porukka kokoontuu aina maanantaisin kello 18:30! Ilmoittautumisen voi tehdä sähköpostiini ville.vilen@unifit.fi tai käppäillä LadyLinen tiskille silloin kun siellä porukkaa paikalla on, ja ilmoittautua sinne. Hintaa kurssilla on ei-jäsenille 357 €, eli 119€ kuukaudessa. Hinta sisältää salijäsenyyden kolmeksi kuukaudeksi ja rajattoman pääsyn kaikille ryhmäliikuntatunneille! Jäsenille koko kurssi maksaa 199 €, eli vaivaiset 66€ kuukaudessa.

Tervetuloa mukaan, ja kohti elämänne kuntoa!

Comments are closed.

Löydä valopylvääsi

Elämäntapamuutos onnistuu paremmin pienemmän vastuksen reittien kautta. Käytä hyödyksesi valopylväitä, jotta pääset tehokkaasti alkuun. Näin se tapahtuu.

Kesytä Elefanttisi – Toiminnanohjaus ja liikunta

Toiminnanohjaus on elämäntapojesi ja motivaatiosi moottori. Sieltä saat tavoitteenmukaisen toimintasi ja fiksut valintasi. Liikunta voi olla tehokas keino tämän systeemin kehittämiseen. Mutta kaikki liikunta ei aivan toimi samalla tavalla.

Huumaavaa liikunta – Juoksijan hurmos

Mielekäs liikunta saa meidät liikkumaan enemmän. Hyvän fiiliksen hakeminen treenaamisesta on erittäin tärkeää. Meillä on onneksi useita sisään rakennettuja järjestelmiä tukemassa tätä tavoitetta. Yksi niistä on juoksijan hurmos.

1 Sääntö elämääsi sopivaan muutokseen

Milloin päiväsi tulisi alkaa? Vasta kun saat sen valmiiksi. Elämääsi sopiva muutos syntyy joustavuuden ja keinovoiman avulla. Artikkelimme käy läpi tämän yksinkertaisen lähestymistavan elämäntapamuutoksiin. Kokeile tätä vaikka heti!

5 Erilaista kysymystä uuden vuoden lupauksiin

Uusi vuosi on lupauksia täynnä. Kuitenkin jopa 80-90% lupaajista lopettaa ennen aikojaan. Emme muutoksen alla usein rakenna tarpeeksi pitävää mallia toiminnalle. Kysy itseltäsi nämä 5 kysymystä jotta onnistut!

Elämäntapamuutoksen 3 sääntöä

Kaikki toimii kyllä hetken. Mutta mitä sitten kun dieetti tai treeniohjelma loppuu? Tutkimuksien mukaan jopa 80-90% ihmisistä palaa takaisin vanhoihin tapoihinsa vuoden tai parin sisällä. Elämäntapamuutos pitää rakentaa aivan toisin. Päivän artikkelimme käsittelee kolme tärkeintä sääntöä.

2 työkalua parempiin valintoihin

Tahdonvoima ei todellisuudessa aja valintojasi. Asia on paljon monimutkaisempi, mutta niihin vaikuttaminen ei ole. Ota ohjat käsiisi ja hyödynnä liikunta- ja tietoisuusharjoittelun tuomat hyödyt parempiin valintoihin

Tahdonvoima on harhaa

Aika, jolloin tahdonvoiman puute oli syypää ylipainoon, addiktioon ja epäaktiivisuuteen on ohi. Olemme pahasti ymmärtäneet tahdonvoiman idean. Kyseessä ei ole mikään myyttinen energianlähde joka ohjaa valintojamme. Näin asia on todellisuudessa…