mitä tänään syötäisiin?

Mitä me oikeastaan syödään? Entä mitä asiakkaamme syövät? Tätä kysytään minulta aina vähän väliä, ja samaten se jotenkin päätyy puheenaiheeksi. Noh. Sainkin idean ja viestejä ympäriämpäri. Sen sijaan että kirjoittelisin teille kamaa, haluan näyttää teille jotakin. Haluan näyttää kuinka me syömme, ja kuinka asiakkaamme syövät. Tässä iso kavalkadi herkullisen näköistä ruokaa:

 Ateriakokoelma on kerätty niin asiakkailtamme kuin itse koutseiltakin. Minun ja Tuomaksen lisäksi kiitos kuuluu Tiinalle, Annikalle, Liisalle ja Piialle! Tämä kuvakavalkadi on loistava keino esittää teille, ettemme halua lyödä asiakkaitamme mihinkään muottiin. Emme pakota ketään syömään rahkaa tai lisäravinteita. Varmasti silti pystyt bongaamaan tuolta selkeitä ydinkohtia ja samankaltaisuuksia jokaisesta ateriasta. Hyvinvointiin kulkee kuitenkin monta reittiä, ja paras on se, missä sinä pysyt ja mitä pystyt läpi elämäsi toteuttamaan. Luomme syömisestä ja valinnoistamme tapoja, ja ne lopulta luovat 90 % aterioistamme.

Toki, jossain jemmassa varmasti on herkkuja, suklaata, olutta ja keksejä. Ja se on ihan okei. Myönnämme heti että asiakkaamme ja me itsekin herkuttelemme. Ruoasta tulee nauttia eikä mikään ole kiellettyä. Mutta se, miten kokonaisuus luodaan, on esillä näissä kuvissa. Ja sekös tässä on tärkeää. Haluamme opettaa ja opetella hyviä ja pysyviä vahvoja elämäntapoja, emme dieettejä tai erikoiskikkoja. Hyvistä ja jatkuvista valinnoista seuraa hyvää.

Comments are closed.

Löydä valopylvääsi

Elämäntapamuutos onnistuu paremmin pienemmän vastuksen reittien kautta. Käytä hyödyksesi valopylväitä, jotta pääset tehokkaasti alkuun. Näin se tapahtuu.

Kesytä Elefanttisi – Toiminnanohjaus ja liikunta

Toiminnanohjaus on elämäntapojesi ja motivaatiosi moottori. Sieltä saat tavoitteenmukaisen toimintasi ja fiksut valintasi. Liikunta voi olla tehokas keino tämän systeemin kehittämiseen. Mutta kaikki liikunta ei aivan toimi samalla tavalla.

Huumaavaa liikunta – Juoksijan hurmos

Mielekäs liikunta saa meidät liikkumaan enemmän. Hyvän fiiliksen hakeminen treenaamisesta on erittäin tärkeää. Meillä on onneksi useita sisään rakennettuja järjestelmiä tukemassa tätä tavoitetta. Yksi niistä on juoksijan hurmos.

1 Sääntö elämääsi sopivaan muutokseen

Milloin päiväsi tulisi alkaa? Vasta kun saat sen valmiiksi. Elämääsi sopiva muutos syntyy joustavuuden ja keinovoiman avulla. Artikkelimme käy läpi tämän yksinkertaisen lähestymistavan elämäntapamuutoksiin. Kokeile tätä vaikka heti!

5 Erilaista kysymystä uuden vuoden lupauksiin

Uusi vuosi on lupauksia täynnä. Kuitenkin jopa 80-90% lupaajista lopettaa ennen aikojaan. Emme muutoksen alla usein rakenna tarpeeksi pitävää mallia toiminnalle. Kysy itseltäsi nämä 5 kysymystä jotta onnistut!

Elämäntapamuutoksen 3 sääntöä

Kaikki toimii kyllä hetken. Mutta mitä sitten kun dieetti tai treeniohjelma loppuu? Tutkimuksien mukaan jopa 80-90% ihmisistä palaa takaisin vanhoihin tapoihinsa vuoden tai parin sisällä. Elämäntapamuutos pitää rakentaa aivan toisin. Päivän artikkelimme käsittelee kolme tärkeintä sääntöä.

2 työkalua parempiin valintoihin

Tahdonvoima ei todellisuudessa aja valintojasi. Asia on paljon monimutkaisempi, mutta niihin vaikuttaminen ei ole. Ota ohjat käsiisi ja hyödynnä liikunta- ja tietoisuusharjoittelun tuomat hyödyt parempiin valintoihin

Tahdonvoima on harhaa

Aika, jolloin tahdonvoiman puute oli syypää ylipainoon, addiktioon ja epäaktiivisuuteen on ohi. Olemme pahasti ymmärtäneet tahdonvoiman idean. Kyseessä ei ole mikään myyttinen energianlähde joka ohjaa valintojamme. Näin asia on todellisuudessa…