Mitä väliä?

TusconAZ-RainOnTheDoorPuhelimesi jäi kämpille.

Netti ei toimi.

Bussisi lähti viisi minuuttia sitten pysäkiltä johon juuri saavuit.

Kaverisi ei vastaa viesteihisi välittömästi.

Sinulla on viisitoista avaamatonta sähköpostia.

Salireissusi viivästyy viisi minuuttia, missaat lempi telkkarisarjasi eikä kaupassa ei ole sitä brändiä josta tykkäät. Jos siis kauppa olisi enää auki kun sinne ehdit.

Viimeistään tässä vaiheessa alat pohtia sitä, miksi pahoja asioita tapahtuu hyville ihmisille.

Voi helkkari sitä stressin ja ahdistuksen määrää. Oletko ikinä kysynyt itseltäsi, mitä väliä tällä kaikella on?

Tyypit repii hiuksia ja stressaa ihan uskomattomista asioista. Annamme älyttömän pienien asioiden vaikuttaa meihin uskomattoman suurissa määrin. Annamme enemmän arvoa asioille, tehtäville ja työlle kuin hyvinvoinnillemme ja läheisillemme. Elämme nykyään oudossa kulttuurissa jossa ihminen on arvokas vasta kun hän on kiireinen:

On kunniamerkki rinnassa kertoa facebookissa 16 tunnin työpäivistäsi tai siitä kuinka elämä potkii päähän ja on vaikeaa. Joo, kyllä paskaa tapahtuu ja elämä ei aina ole kivaa. Mutta suurin osa huolistamme, katumuksistamme ja ongelmistamme katoaa kuluvien tuntien, päivien tai pahimmillaan viikkojen aikana: Niillä ei pitkällä juoksulla ole väliä.

En nyt sano yhtään, että sinun pitäisi viitata kaikella kintaalle ja olla välittämättä. Välinpitämättömyys ei ole kivaa, tarkasti fokusoitu välittäminen on. Sanon sitä, että enemmän on vähemmän, ja jos jollain asialla on väliä, on se syytä tehdä kunnolla. Ja näihin asioihin sinun tulisi keskittyä. Hyvät asiat kaipaavat toistamista:

”Toimita vain harvoja asioita jos haluat pysyä hyvällä mielellä” –Marcus Aurelius

Sinun on opittava kysymään itseltäsi, kuinka tärkeitä ja merkityksellisiä tietyt jutut ovatkaan? Mitä väliä tällä on?

Todennäköisesti selviät hengissä melkein kaikista maailman ongelmistasi. Tämä kertoo jotain: Kaikki mitä tähän mennessä olet tehnyt on toiminut: Saat silti herätä joka aamu tähän maailmaan ja suuri osa aiemmista teoistasi ei oikeastaan paina sinua yhtään.

Huolettoman Helmikuun avain oli katsoa stressaamistasi aivan eri näkökulmasta kuin ennen. Totuus kuitenkin on, että suurimman osan elämäsi stressistä luot sinä, ja suurin osa siitä on turhaa. Ajatuksesi stressitekijöistäsi muokkaavat terveyttäsi ja kykyäsi selviytyä kaikesta siitä mitä sinua vastaan isketään. Siinä missä voit muutamin keinoin vähentää kokemaasi stressiä,  on se kuitenkin alun perin luotu auttamaan sinua. Älä siis käytä sitä turhaan tai kohtele stressiä vihollisena. Käytä sitä apunasi ja muserra vastarinta. Kohdista se oikeasti tärkeisiin asioihin, ja vähät välitä muusta. Se on aluksi vaikeaa, mutta opit kyllä. Voin taata että voit sen jälkeen älyttömän paljon paremmin.

Comments are closed.

Löydä valopylvääsi

Elämäntapamuutos onnistuu paremmin pienemmän vastuksen reittien kautta. Käytä hyödyksesi valopylväitä, jotta pääset tehokkaasti alkuun. Näin se tapahtuu.

Kesytä Elefanttisi – Toiminnanohjaus ja liikunta

Toiminnanohjaus on elämäntapojesi ja motivaatiosi moottori. Sieltä saat tavoitteenmukaisen toimintasi ja fiksut valintasi. Liikunta voi olla tehokas keino tämän systeemin kehittämiseen. Mutta kaikki liikunta ei aivan toimi samalla tavalla.

Huumaavaa liikunta – Juoksijan hurmos

Mielekäs liikunta saa meidät liikkumaan enemmän. Hyvän fiiliksen hakeminen treenaamisesta on erittäin tärkeää. Meillä on onneksi useita sisään rakennettuja järjestelmiä tukemassa tätä tavoitetta. Yksi niistä on juoksijan hurmos.

1 Sääntö elämääsi sopivaan muutokseen

Milloin päiväsi tulisi alkaa? Vasta kun saat sen valmiiksi. Elämääsi sopiva muutos syntyy joustavuuden ja keinovoiman avulla. Artikkelimme käy läpi tämän yksinkertaisen lähestymistavan elämäntapamuutoksiin. Kokeile tätä vaikka heti!

5 Erilaista kysymystä uuden vuoden lupauksiin

Uusi vuosi on lupauksia täynnä. Kuitenkin jopa 80-90% lupaajista lopettaa ennen aikojaan. Emme muutoksen alla usein rakenna tarpeeksi pitävää mallia toiminnalle. Kysy itseltäsi nämä 5 kysymystä jotta onnistut!

Elämäntapamuutoksen 3 sääntöä

Kaikki toimii kyllä hetken. Mutta mitä sitten kun dieetti tai treeniohjelma loppuu? Tutkimuksien mukaan jopa 80-90% ihmisistä palaa takaisin vanhoihin tapoihinsa vuoden tai parin sisällä. Elämäntapamuutos pitää rakentaa aivan toisin. Päivän artikkelimme käsittelee kolme tärkeintä sääntöä.

2 työkalua parempiin valintoihin

Tahdonvoima ei todellisuudessa aja valintojasi. Asia on paljon monimutkaisempi, mutta niihin vaikuttaminen ei ole. Ota ohjat käsiisi ja hyödynnä liikunta- ja tietoisuusharjoittelun tuomat hyödyt parempiin valintoihin

Tahdonvoima on harhaa

Aika, jolloin tahdonvoiman puute oli syypää ylipainoon, addiktioon ja epäaktiivisuuteen on ohi. Olemme pahasti ymmärtäneet tahdonvoiman idean. Kyseessä ei ole mikään myyttinen energianlähde joka ohjaa valintojamme. Näin asia on todellisuudessa…